Homepage  / Vedete româneşti

Alex Velea, secretul relației cu Antonia. „Eu de asta nu am făcut față primei relații”

Alex Velea, secretul relației cu Antonia. „Eu de asta nu am făcut față primei relații”
16

de Roxana Mirea,

Alex Velea a vorbit despre relația lui cu Antonia și despre motivul pentru care nu ar înșela-o niciodată. Artistul nu a ezitat și a exprimat în cuvinte frumos alese tot ce înseamnă pentru el viitoarea lui soție. În plus, Alex a punctat faptul că nu frumusețea în atrage cel mai mult la Antonia.  

Alex Velea, noi detalii despre relația cu Antonia 

Alex Velea a oferit noi detalii despre relația lui cu Antonia. Cei doi sunt împreună de 12 ani și au trei copii, pe Akim și Dominic, dar și pe Maya, fiica artistei din relația cu Vincenzo Castellano, pe care Alex o iubește ca pe fiica lui. Invitat în podcastul moderat de Ilinca Vandici, Alex Velea a spus cât de mult înseamnă Antonia pentru el și că cel mai mult apreciază la ea sufletul și personalitatea sa.  

Cum e s-o ai în pat ce cea mai frumoasă femeie din România în fiecare seară?”, l-a întrebat Ilinca Vandici. 

Dacă nu ar fi făcut niște demersuri, am fi avut mulți copii, dar are Rh-ul negativ și nu putem să mai facem și 3 cezariene și deja e prea mult și i-ar afecta sănătatea. Este extrem de frumos, e divin, dar ea nu înseamnă doar atât pentru mine. Ea e un amalgam de lucruri care mă vizează și care m-au făcut s-o iubesc. Nu reprezintă doar asta, că e frumoasă. La un moment dat, după ani de zile, lucrurile astea pier, dispar. Asta e doar o carcasă. Astăzi suntem frumoși, mâine poate suntem ridați, zbârciți, dar eu o s-o văd tot frumoasă. Dincolo de frumusețea asta, ce strălucește cu adevărat este ce ai în interior. Felul în care îmi vorbești, felul în care te porți cu mine, felul în care mă tratezi și atunci când îmi e bine și atunci când îmi e rău”, i-a răspuns Alex Velea. 

Antonia și Alex Velea, invitați la Săriți de pe fix  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Alex Velea, despre prima căsnicie eșuată 

În continuare, Alex Velea a spus toate lucrurile spuse mai sus i-au lipsit în prima căsnicie. El a precizat că nu a fost compatibil cu prima lui parteneră. Pe de altă parte, a precizat faptul că nu o înșală pe Antonia pentru că nu simte să facă acest lucru.  

„Eu de asta nu am făcut față primei relații. Eu am mai fost însurat o dată, dar nu eram compatibili. Poate nici eu nu eram ce trebuie pentru fata respectivă și invers. Iubirea înseamnă sacrificiu, înseamnă înțelegere, comunicare, loialitate, înseamnă mai multe și ea mi le oferă și cred că și eu i le ofer exact așa cum și le dorește ea. Suntem deja de 12 ani împreună. E greu în mediul nostru să îți păstrezi integritatea și să păstrezi o relație așa. Noi avem la bază niște valori, așa ne-au crescut ai noștri, niște valori simple, doar că industria asta te zăpăcește. Eu pe ea nu o înșel nu pentru că nu ar afla, ci pentru că nu simt. (…) Consider că la tinerețe trebuie să ai niște experiențe, tocmai ca atunci când dai de aleasa/alesul să știi să o/îl prețuiești ca să mergi mai departe cu omul potrivit”, a mai declarat Alex Velea. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton