; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona gherghe si alex velea   acces direct 2018

Alex Velea pleacă de la „Acces Direct”, după câteva luni de colaborare cu Antena 1

08 January 2019

 Simona Gherghe a dat startul unui nou sezon al emisiunii  „Acces Direct' cu un anunț important. Aceasta a confirmat plecarea lui  Alex Velea și a ținut să îi transmită un mesaj. 

Artistul a decis să părăsească „Acces Direct', după doar câteva luni de colaborare. Se pare că motivul pentru care acesta s-a retras, este lipsa timpului, cântărețul având multe concerte în următoarea perioadă. 

Simona Gherghe a precizat că va prezenta în continuare singură emisiunea , iar Alex Velea se va ocupa de cariera muzicală.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani', din câte ştiu este şi Ionuţ', a anunţat Simona Gherghe în cadrul emisiunii  „Acces Direct'.

Simona va intra în concediu de maternitate în primăvara anului acesta, deoarece în luna mai va naşte. Vedeta mai are o fetiță, Ana, în vârstă de 1 an și jumătate. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare