; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Velea

Alex Velea lansează un nou single în colaborare cu Shift: „Frige”

26 April 2018

După ce a lansat primul single de pe viitorul său material discografic, „Străino', Alex Velea revine cu un nou videoclip. Artistul a colaborat cu Shift pentru un nou hit care deschide sezonul estival: „Frige'.

 

 

 

„Frige e o piesă sexy, cu un sound fresh, puțin 'darkish', dar care te ține în „tensiune'.  Este al doilea material muzical de pe noul meu album, “13”, pe care-l voi lansa la toamnă. Am apelat la tovarașu’ meu, Shift, pentru un plus de Haz. Enjoy!', a declarat Alex despre noul său single.

Piesa „Frige' este produsă în studiourile DeMoga Music de Marius Dia și Mădălin Roșioru, iar textul este scris de Theea Miculescu, Marius Dia și Shift.

Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorita talentului său, fiind un artist complex și complet. Timbrul său special, dar și abilitățile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă și felul în care dansează au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea', „Secret', „Când noaptea vine', „Minim doi', „E marfă tare' și „Din vina ta'.

 

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carlas Dreams, Nicoleta Nucă, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare