; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Alex Velea încinge atmosfera la Cârcotaşi

27 March 2013

În această seară, la Cronica Cârcotaşilor' aflaţi ce nume i-ar da nea Nelu Iliescu show-ului Masterchef', cine a consolat-o pe Elena Udrea după ce a pierdut fotoliul de preşedinte al PDL-ului şi cum a ajuns Adrian Năstase să aprecieze design-ul de interior minimalist. De asemenea, vedeţi de ce este Vanghelie din ce în ce mai preocupat, iar locuitorii sectorului pe care-l păstoreşte sunt tot mai nemulţumiţi.

Veţi afla şi ce a păţit biata zburătoare a Iuliei Albu. Fosta soţie a cismarului' Mihai zice că a dus-o la solar, Mişu Găinuşă fiind însă de altă părere.

Corneliu Vadim Tudor este foc şi pară. Până şi Liviu Zgârciu' a început să râdă de el. În semn de apreciere pentru Tribun, Cârcotaşii de la Prima TV i-au compus o poezie.

Radu Banciu şi-a dat arama pe faţă. Cică e mare realizator TV, atât de mare încât s-a gândit să facă o ediţie întreagă a emisiunii sale cu un material plagiat. Parcă ar fi fost coleg de bancă cu Ponta! Şi nu numai el. Dacă vreţi să aflaţi despre cine este vorba, urmăriţi Cronica Cârcotaşilor', în această seară, la Prima TV.

Şi tot atunci, doctorul Adrian Streinu -Cârcel', profesor la Facultatea de Ugere, catedra de Caimac şi Brânză, vine la Cronică' să ne spună cât este de dăunătoare aflatoxina descoperită în lapte. Gogu din Paşcani prezintă ştirile, Cârcotaşii v-o arată, în premieră naţională, pe noua prezentatoare de meteo de la Neatza, arhitectul Narcis Libidinache, specialist în decorări de faţade, vă spune de ce este pasionat de balcoane, iar la finalul ediţiei Alex Velea încinge atmosfera.

alex-velea-ncinge-atmosfera-la-cronica-crcotailor

Picture 1 of 9

Nu vor lipsi din program nici rubricile Top Ruşinică' sau Binterviu' şi nici materialul cu Dezbrăcatu.

Aşadar, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor', în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare