; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia alex velea

Alex Velea, dezvăluiri neașteptate! Relația cu Antonia i-a afectat cariera

23 February 2021

În general discret atunci când vine vorba de familie, Alex Velea a vorbit despre începutul relației sale cu Antonia alături de care are și 2 copii. 

 

Invitat în cadrul podcastului produs de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, artistul a vorbit pentru prima dată despre modul în care relația cu Antonia i-a afectat cariera. Cu toate acestea, Alex nu s-a lăsat afectat și a continuat să producă muzică și să construiască o familie alături de frumoasa cântăreață:

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea (…) ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puțin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoți o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă', a spus Alex Velea.

Cântărețul a mai dezvăluit și motivul pentru care nu dorește să mai participe la concerte mari unde cântă zeci de artiști.

„Mi-am promis acum ceva timp că nu o să mă mai duc, mi-am călcat pe inimă, așa cum fac și restul, ca să mă complac în mocirlă, să mai trăiesc cu speranța că poate o să mă dea și să nu îi supărăm pe domnii care fac playlistul la radio. Și se duc și la fel am făcut și eu și mi-am zis că nu merge așa. Am coloana flexibilă, dar e intactă și am zis să rămână așa', a mai povestit Velea.

Și pentru că Antonia a reușit într-un final să divorțeze de primul soț, cei doi se gândesc și la nuntă, potrivit declarației făcute tot de Alex la „Xtra Night Show', în urmă cu o săptămână.

 „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare