Homepage  / Vedete româneşti

Alex Velea nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță. Artistul îi aduce acuzații grave: „Calcă pe cadavre. Îl înjură lumea. E fals”

Alex Velea nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță. Artistul îi aduce acuzații grave: „Calcă pe cadavre. Îl înjură lumea. E fals”
13

de Cristina Țapu,

În urmă cu mai mulți ani pe Alex Velea și Cătălin Măruță îi lega o frumoasă relație de prietenie, care astăzi s-a transformat în indiferență. Alex Velea nici nu vrea să audă numele celui pe care cândva îl considera prieten. Artistul susține că prezentatorul Pro Tv este o persoană falsă care aduce acuzații grave în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Alex Velea, cuvinte dure la adresa lui Cătălin Măruță

În cadrul unui podcast moderat de către Speak, Alex Velea a vorbit despre antipatia pe care i-o poartă lui Cătălin Măruță și a oferit argumente pentru a subinia motivul pentru care nu dorește ca imaginea lui să fie asociată cu cea a prezentatorului. Podcastul are o vechime de doi ani, însă deși timpul a trecut Alex Velea și Cătălin Măruță nu au revenit la sentimente mai bune și nu au îngropat securea războiului.

Mi se pare că în fiecare săptămână măcar într-o emisiune este vorba de mine sau de Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă. S-a mai întâmplat o dată când îmi chema rudele, fostele rude ale nevestei, le chema să vorbească aiurea de mine. După ce am avut niște ani de prietenie. După aia l-am măscarit și înjuram pe unde-l vedeam și pe unde apucam. Calcă pe cadavre, îl înjură lumea. Lumea l-a mai văzut în ipostaza asta în care vrea să facă rău. A vrut să se spele, să arate vai cât de frumos. E fals„, a declarat Alex Velea.

Părerea lui Alex Velea a ajuns și la urechile lui Cătălin Măruță, care a ținut să-și spună partea sa de poveste. Prezentatorul susține că nu-și obligă invitații să rostească anumite nume, ci pur și simplu îi încurajează pe aceștia să-și exprime părerea sinceră pe care o au în raport cu anumite persoane din showbizul românesc.

Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși de cineva„,  a explicat Cătălin Măruță, conform Click!

Antonia și Alex Velea, invitați la Săriți de pe fix  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Potrivit destăinuirilor făcute de către Cătălin Măruță, Alex Velea a avut senzația că prezentatorul a coordonat cu intenție menționarea numelui Antoniei în cadrul acelei rubrici. Neînțelegerea aceasta a fost factorul principal care a dus la deteriorarea prieteniei dintre cei doi, o relație care, după spusele lui Măruță, părea să fie solidă înainte ca Alex să rostească public nemulțumirea pe care o avea.

Fiica lui Cătălin Măruță a devenit ținta comentariilor răutăcioase

În ultimele zile, fiica lui Cătălin Măruță, Eva a devenit ținta unor vorbe cu conotație negativă după ce a avut loc premiera filmului în care ea interpretează un rol principal. Mulți internauți au susținut că Eva a ajuns să aibă un rol doar datorită influenței pe care o au părinții ei în industria divertismentului, nu pentru că ea ar avea un talent real.

Mai multe vedete au sărit în apărarea Evei, între care Adela Popescu, Dana Rogoz, Anamaria Prodan. La rândul său, Cătălin Măruță a distribuit un mesaj în care a condamnat atitudinea manifestată de o parte dintre internauți.

Sursă foto: Instagram Alex Velea – Antonia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton