; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Velea, aniversare pe plajele din Maldive. Ce mesaj i a transmis Antonia partenerului său

Alex Velea, aniversare pe plajele din Maldive. Ce mesaj i-a transmis Antonia partenerului său

13 May 2021

Alex Velea împlinește astăzi 37 de ani și își sărbătorește ziua de naștere într-o destinație exotică alături de Antonia.

Antonia a dorit să marcheze această zi și în mediul online, unde i-a transmis tatălui copiilor ei un mesaj de dragoste. Cei doi se află de câteva zile în Maldive, unde au aniversat și 8 ani de relație. Alex și Antonia au plecat după foarte mult timp într-o vacanță romantică, fără cei doi băieți pe care îi au împreună:

„La mulți ani, sufletul meu! Mulțumesc pentru tot! Ești un suflet special! Omul meu bun și talentat!', i-a spus Antonia lui Alex Velea pe Instagram.

Mesajele din partea fanilor au curs lanț după această postare. Fanii artistului i-au trimis urări de bine cu ocazia aniversării sale.

 Vezi galeria foto >

Alex Velea își dorește nuntă cu Antonia

Artista, în vârstă de 32 de ani, a reușit recent să divorțeze oficial de tatăl fetiței sale în urmă cu câteva luni, iar acum este pregătită să facă pasul cel mare cu iubitul ei. 

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj', a afirmat Alex Velea la Xtra Night Show. „Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim', a explicat recent Alex Velea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare