; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Velea a lansat videoclipul “Ce mai ştii de noi“

Alex Velea a lansat videoclipul “Ce mai ştii de noi“

30 May 2017

Alex Velea a revenit pe piaţa muzicală cu un nou single, „Ce mai ştii de noi, la care a filmat şi un videoclip realizat de Claudiu Stan. Compusă şi produsă în studioul Akcent Music, piesa vorbeşte despre stările prin care trec doi îndrăgostiţi atunci când se ceartă.

Colaborarea a luat naştere la invitaţia lui Adrian Sînă, iar piesa mi-a plăcut de la prima ascultare. Sper să devină o declaraţie de dragoste pentru toţi cei care nu reuşesc să găsească balanţa într-o relaţie', a declarat Alex, finalist al show-ului „Uite cine dansează!' de la Pro TV.

Videoclipul single-ului a fost inspirat din filmele hollywoodiene cu gangsteri, iar alături de Alex apar mai mulţi actori, printre care şi Silviu Mircescu.

Cântăreţul în vârstă de 33 de ani a devenit tată pentru a doua oară la sfârşitul lui 2016, când frumoasa lui iubită, Antonia, a adus pe lume cel de-al doilea băieţel al familiei, Akim.

Anul trecut, Alex a lansat piesele Degeaba', Dulce împăcare' (clipul piesei având ca personaj principal pe Antonia) şi Ziua mea', iar în noiembrie el a avut un turneu de succes în SUA .

Vedeţi aici videoclipul Ce mai ştii de noi:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare