; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Velea

Alex Velea a lansat un nou single, „Străino”

27 March 2018

Alex Velea revine primăvara aceasta pe piaţa muzicală cu o nouă piesă în limba română, „Străino', la care a filmat și un videoclip. Piesa „Străino' este  produsă în studiourile Golden Boy Society, unde artistul a creat un hub de creație muzicală, împreună cu băieții lui de aur: Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Băiat Bun & Karie.

Videoclipul piesei a fost regizat de Alex Ceaușu și filmat atât în București, cât și în Los Angeles. Piesa a fost produsă de către Marcel Botezan şi Sebastian Barac, iar textul a fost scris de către Theea Miculescu şi Alex Velea.

 „Melodia „Străino' redă dragostea la prima vedere. Este o piesă ritmată, care surprinde însă prin versurile sale modul în care o persoană necunoscută ajunge să devină familia ta și totul datorită iubirii. M-am inspirat din poveștile mele atunci când am scris versurile acestei piese. Sper ca lumea să se regăsească în această poveste!', a declarat cântăreţul.

În ultimii ani, Velea a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea', „Secret', „Când noaptea vine', „Minim doi', „E marfă tare' și „Din vina ta', şi îşi doreşte să facă acest lucru şi cu „Străino'.

Mai mult, la începutul anului, Alex a început colaborarea cu emisiunea „Bravo, ai stil! All Stars' de la Kanal D. El a compus şi interpretat imnul emisiunii.

Vedeţi aici videoclipul „Străino':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare