; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Velea a cerut o de soție pe Antonia! Cât a cheltuit artistul pentru inelul cu diamante (2)

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! Cât a cheltuit artistul pentru inelul cu diamante

22 July 2021

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia, după aproape 9 ani de relație! Momentul mult așteptat în lumea showbiz-ului a  fost suprins în imagini chiar de Alex Velea.

Cel care a făcut anunțul cererii în căsătorie a fost chiar Alex Velea, care a postat o fotografie cu Antonia vizibil emoționată și în care este surprins și superbul inel cu diamante!

Cu toate că formează o familie de aproape un deceniu și au împreună doi băieți, Alex Velea a așteptat ca Antonia să își rezolve problemele legale cu fostul partener pentru a putea face și acest pas. 

„A zis Da'! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!! #comorileluivelea @Antonia', a anunțat Alex Velea în mediul online.

Suma impresionantă cheltuită de Alex Velea pe inelul de logodnă 

Alex Velea i-a cumpărat iubitei sale un inel de logodnă din aur alb și galben de 18 karate, încrustat cu diamante galbene. Alex Velea nu s-a zgârcit deloc cu suma cheltuită pentru viitoarea soție și mama copiilor săi! Superba bijuterie achiziționată din magazinul Teilor costă 20.493 de lei. 

La începutul acestui an, Alex Velea declara în cadrul emisiunii „Xtra Night Show' că își dorește să se căsătorească cu mama copiilor săi:

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj', a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show. „Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim', a explicat artistul.

Deși, la început, puțini au dat șanse cuplului Antonia – Alex Velea, iată că, 9 ani mai târziu, cei doi artiști sunt tot împreună și au o doi copii superbi, Dominic (6) și Achim (4).

Sursa foto: Instagram

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare