; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Vasilache, medicul muzician de la “Cronica Cârcotașilor”

15 October 2011

V-ați gândit vreodată ce ar putea avea în comun muzica și medicina? Probabil ați fi tentați să spuneti că nimic. În acest caz, Alex Vasilache, vocalul trupei Jukebox, v-ar contrazice cu siguranță, având în vedere că este de profesie medic.

Din 2006, Alex și trupa lui de mariachi s-au alăturat Cârcotașilor de la Prima TV, însă nu pentru vreo operație sau vreun consult, ci pentru glumele muzicale pe care le oferă celor de acasă în fiecare miercuri seară, la Cronicuță'.

Deși aparent cele două domenii nu au nimic în comun și par la poluri opuse, atât în muzica cât și în medicină se lucrează cu oamenii, cu sufletul lor, cel puțin în teorie. (…) Prin muzică te adresezi sufletului omului, îl tratezi', a explicat Alex.

Vocalul trupei Jukebox a povestit că a început să cânte chiar înainte să dea la Medicină. Cu toate astea, abia în anul 4 de facultate s-a apucat serios de muzică și a început chiar să câștige bani din pasiunea sa.

„Am devenit Jukebox, iar cand am terminat facultatea puteam să spun că aveam deja o carieră muzicală și îmi câștigam existența mult mai bine decât din salariul de medic stagiar, pe care l-am avut ulterior. La un moment dat a trebuit să aleg, pentru că n-ai cum să faci bine două lucruri în același timp, unul dintre ele fiind medicina. Am ales să-mi dedic viața lucrului care mă pasionează efectiv, care mă obsedează', a povestit Alex, medicul și vocalul din trupa Jukebox, pe care îl puteți asculta cântând, în fiecare miercuri seară, la Cronica Cârcotașilor', de la ora 20.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare