; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

938A3135

Serialul “O săptămână nebună”, cu Paul Ipate şi Diana Cavallioti, a ajuns la final

03 April 2014

Joia aceasta, 3 aprilie, de la 21:30, în ultimul episod din acest sezon al serialului de comedie, Alex Puică îşi încheie aventurile din “O săptămână nebună”.

[Not a valid template]

Lui Alex Puică (Paul Ipate) par să nu i se lege nicicum planurile de a se căsători cu Maria (Diana Cavallioti). Ca şi când piedicile ivite până acum nu ar fi fost de ajuns, mirele se trezeşte că viitoarea lui soţie dispare fără urmă. În timp ce el face tot posibilul pentru a-i convinge pe poliţişti că ea a fost răpită de Violeta (Sabina Brînduşe), socrul mic speră ca fiica lui să-şi fi dat seama, în sfârşit, că nu vrea să se mai mărite cu Alex, sursa tuturor problemelor pe care le-a întâmpinat familia Codrescu în ultima vreme.

Tensiunea creşte şi între Natalia (Tora Vasilescu) şi Emilian (Horaţiu Mălăele). Adusă pe culmile disperării de comportamentul intolerant al soţului ei, Natalia îi face nenumărate reproşuri. În tot acest timp, Maria se află la cheremul Violetei, care vrea cu orice preţ să devină soţia lui Alex.

Cum şi în ce condiţii reuşeşc Alex şi Maria să se căsătorească, dar şi cine le calcă pe urme, veţi afla urmărind ultimul episod din acest sezon al serialului “O săptămână nebună”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare