Homepage  / Vedete româneşti

Alex Militaru, reacție surprinzătoare după ce Carmen Grebenișan a anunțat divorțul. „Nu o să ne despărțim”

Alex Militaru, reacție surprinzătoare după ce Carmen Grebenișan a anunțat divorțul. „Nu o să ne despărțim”
12

de Roxana Mirea,

Carmen Grebenișan a laut prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că ea și soțul ei, Alex Militaru, s-au despărțit. Acum, Alex Militaru a făcut și el primele declarații despre despărțire și a spus că nu vor semna actele de divorț. 

Alex Militaru, despre despărțirea de Carmen Grebenișan 

Carmen Grebenișan și soțul său, Alexandru Militaru, au decis să meargă pe drumuri separate după aproximativ trei ani de mariaj. Carmen a anunțat despărțirea de partenerul său, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj distribuit pe pagina de Instagram. 

Duminică după-amiază, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au fost vizitați de Alina Ceușan și soțul ei. Carmen a fost fascinată de energia și dansul lui Rock, fiul prietenei sale, așa că a publicat mai multe imagini cu copilul pe Instagram. Așadar, este clar că Alex Militaru și Carmen Grebenișan continuă să aibă o relație apropiată. În urma imaginilor apărute în spațiul public, soțul lui Carmen Grebenișan a explicat cum stau lucrurile mai exact între el și partenera sa. 

A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru, pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.r.) soțul și fiul său acasă la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine, ca între prieteni”, a spus Alex Militaru pentru Click!. 

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, este adoptat  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Carmen Grebenișan a anunțat că divorțează de Alex Militaru 

Carmen Grebenișan a anunțat că ea și Alexandru Militaru au decis să pună capăt căsătoriei lor și să pornească pe drumuri separate. Cei doi erau căsătoriți din vara anului 2021. 

„Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. 

Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns. 

Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. (…) Este o despărțire atipică, pe care, posibil mulți dintre voi nu o să înțeleagă pentru că lumea este obișnuită să se despartă prin ceartă și situații dramatice. Dar eu țin să cred că avem inteligență emoțională, maturitate și puterea să alegem ceea ce este mai bine pentru noi înainte să se ajungă la momente de ceartă, ură și alte situații care nu ne reprezintă”, a fost mesajul pe care Carmen Grebenișan l-a scris. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

  1. Radu Vâlcan s-a întors din Thailanda, unde au avut loc filmările pentru Insula iubirii, sezonul 8. Ce a făcut la revenirea acasă
  2. „Gala umorului” revine la TVR 1. Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba aduc momente umoristice din arhivă, dar şi scenete noi
  3. Motivul pentru care Naomi a rupt logodna cu Florin Ristei. Artistul a oferit detalii: „Mi-a schimbat percepția despre iubit”
  4. Delia Matache șochează din nou. S-a îmbrăcat în rafie din cap până în picioare. Cât costă ținuta care i-a uimit pe fani
  5. Clanul, 25 martie 2024. Vera, personajul lui Theo Rose, a murit în brațele lui Tudor, interpretat de Denis Hanganu
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton