; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Dima vrea sa schimbe legea

Alex Dima vrea să schimbe legea: “tăierile ilegale, atentat la siguranţa naţională”

24 November 2013

Corespondentul Ştirilor ProTV Alex Dima revine în ediţia din 24 noiembrie a emisiunii România, te iubesc! cu o anchetă despre jaful din pădurile din ţara noastră.

[Not a valid template]

„Le-am cerut parlamentarilor să schimbe legea astfel încât tăierile ilegale de peste un hectar sau de peste 300 de metri cubi să fie pedepsite ca atentat la siguranţa naţională. Sutele de mii de hectare rase de pe faţa pământului ar trebui să-i convingă atunci când votează', a declarat Alex Dima.

„Deja există un proiect de lege în acest sens şi acum vom urmări dacă parlamentarii îşi doresc cu adevărat încetarea jafului din pădure. De douăzeci şi ceva de ani se tot taie. Acum câţiva ani am făcut un calcul şi am ajuns la concluzia că în România s-au tăiat ilegal 2,5 – 3 ha/oră. Acum şi Prinţul Charles a confirmat aceste date', a mai dezvăluit corespondentul Ştirilor ProTV.

Ancheta de duminică va arăta, de asemenea, cum s-au scurs sute de mii de euro din bugetul Romsilva pe investiţii aberante şi cum se pot lua mii de hectare de pădure cu cinci timbre, documente şi înţelegeri secrete. Un hăţiş de interese care ne lasă pe toţi fără dreptul la aer şi la un mediu sănătos, duminică, 24 noiembrie, într-o anchetă marca România, te iubesc!.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare