; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Dima si Cosmin Savu

Alex Dima și Cosmin Savu vin cu reportaje noi la “România, te iubesc!”

22 November 2015

Alex Dima si Cosmin Savu

Duminică, echipa România, te iubesc!' a pregătit două reportaje care scot în evidență hibele sistemului. Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, s-a întors la școala din Fâstâci, un fenomen care înghite fonduri, dar nu produce rezultate, pe care îl urmărește de 8 ani. Duminică ne întoarcem la Fâstâci. Locul în care de aproape 10 ani se lucrează la refacerea unei școli. Am ajuns prima dată acolo în 2007, iar după aceea ne-am întors aproape în fiecare an. I-am dus acolo pe șeful Camerei Deputaților și pe mai mulți miniștri. Degeaba. Nimeni nu a reușit până acum să miște lucrurile și să termine școala în care ar trebui să învețe 150 de copii. Copiii învață în ocolul silvic și în dispensarul satului. Școala din Fâstâci este o dovadă a neputinței și incompetenței care guvernează autoritățile locale', a declarat Alex Dima.

Cosmin Savu, corespondent special Știrile Pro TV, urmărește îndeaproape firul vinovaților pentru tragedia din Colectiv, o traumă pe care România o trăiește de 3 săptămâni. Până acum au murit 56 de tineri și alte câteva zeci de răniți sunt pe mâinile medicilor români sau străini care încearcă să-i salveze. Duminică, încercăm să vedem cine sunt responsabilii și încercăm să răspundem la întrebările pe care supraviețuitorii și le pun cu furie și înverșunare : Neglijență? Corupție? Prostie? Lăcomie? Criza de încredere în administrația publică și în instituții este justificată de o generație care simte că nu-i mai este garantat viitorul. O întâmplare nefericită ce putea fi evitată, tragedia de la clubul Colectiv este rezultatul unui cumul de vinovați și evenimente nefaste', a declarat Cosmin Savu.

Telespectatorii sunt invitați duminică, de la ora 18.00, să descopere cum a curs viața în Fâstâci în cei opt ani de când acest fenomen este urmărit de echipa România, te iubesc!', dar și către cine ar trebui să se îndrepte atenția pentru drama din Colectiv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare