; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Dima și-a dus fetița în vacanță la Gura Portiței

05 September 2012

Străbate ţara în lung şi-n lat pentru a face dezvăluiri în cadrul emisiunii „România, te iubesc!' şi de fiecare dată acasă îl aşteaptă o prinţesă bucuroasă să-şi revadă partenerul de joacă preferat. Tocmai de aceea, în această vară, corespondentul Ştirilor Pro TV Alex Dima a vrut să-şi ia revanşa faţă de fetiţa lui pentru toate zilele petrecute departe de ea, aşa că s-au refugiat pentru câteva zile la Gura Portiţei.

Am dormit direct într-o bărăcuţă, pe malul apei, cu găinile sub podea. La ora 4 îmi cântau cocoşii direct sub pat. Enervant în prima noapte, dar apoi ne-am obişnuit. Când se încălzea mai bine ieşeau şi şerpii, tot de sub bărăcuţă. Cu asta n-am reuşit să mă obişnuiesc', îşi aminteşte Alex Dima.

N-am mai fost la Gura Portiţei. Am descoperit unul dintre cele mai frumoase şi liniştite locuri din România. Curat şi civilizat. Am stat câteva zile, dar a părut o veşnicie. Fără telefoane, fără internet, departe de claxoane. Eu şi Sara ne-am jucat, am făcut cartiere întregi de castele de nisip şi am mâncat pe rupte peşte de toate naţiile', a mai dezvăluit corespondentul Ştirilor Pro TV.

dsc_1214_resize

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare