Homepage  / Vedete româneşti

Alex Dima, detalii despre viața de familie. Iubește din nou după pierderea soției și are încă un copil: „Îți dă un scop să vii acasă”

Alex Dima, detalii despre viața de familie. Iubește din nou după pierderea soției și are încă un copil: „Îți dă un scop să vii acasă”
13

de Cristina Țapu,

Alex Dima, în vârstă de 46 de ani, a fost invitat recent la podcastul moderat de către Mihai Morar. Jurnalistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre meseria sa, despre cea mai grea provocare reprezentată de pierderea soției sale, răpusă de cancer, dar și despre fericirea pe care i-o aduc, în fiecare zi, cei doi copii pe care îi are.

Alex Dima, despre viața cu doi copii

Alex Dima nu a avut o viață ușoară, dar la 46 de ani este un om împlinit, dedicându-și aproape tot timpul binelui și faptelor bune. Absolvent al Seminarului Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul” și al Universității din București, Alex pune mereu credința pe primul loc, iar acest lucru l-a ajutat enorm în momentele dificile, conform propriilor spuse.

La 33 de ani a rămas văduv și și-a crescut singur fiica, însă anul trecut în viața sa a apărut un băiețel, copilul pe care îl are cu actuala sa parteneră, Georgiana.

alex-dima-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Fiica sa, Sara, are 14 ani și jumătate, iar băiețelul are 10 luni. Rolul de tată este cel care îl împlinește și reușește să-i aducă liniștea de care are nevoie în agitația de zi cu zi, după cum el însuși a povestit în cadrul podcastului moderat de către Mihai Morar.

„E tare fain. Un copil, într-o casă, îți ajute rotunjime pe la toate colțurile. Și, Slavă Cerului, că nu ne-a bulversat, fiică-mea se bucură din plin, adică nu i-a întors ei clepsidra în vreun fel. Un copil îți dă sens, îți dă scop să vii acasă”, a povestit jurnalistul.

Alex Dima a rămas văduv la 33 de ani

Alex Dima a rămas văduv acum 13 ani, la vârsta de 33 de ani, după ce soția lui a pierdut lupta cu cancerul, diagnostic primit prea târziu.

Fiica lor, Sara, avea doar un an și șase luni când mama ei a aflat că mai are doar șase luni de trăit. A fost o perioadă foarte grea pentru jurnalist, iar Alex mărturisește că, fără prezența fiicei sale, probabil ar fi cedat psihic.

După mulți ani de la pierderea suferită, Alex Dima a reușit să își deschidă din nou sufletul. Acesta a povestit cum a întâlnit-o pe noua sa parteneră, fără să ofere însă prea multe detalii din viața personală:

„Am văzut-o în aeroport, la Timişoara, unde eram la un eveniment, s-a băgat în faţa mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de aşteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am fost invitat într-o bancă să vorbesc despre copiii din MagicCamp. Şi acolo era ea, s-a ocupat de povestea asta! Şi de atunci e bine. Suntem de aproape 6 ani împreună. Mi-au atras atenţia ochii, zâmbetul şi tupeul”, a povestit Alex Dima.

Sursă foto: Libertatea pentru Femei – Instagram Alex Dima

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton