Homepage  / Vedete româneşti

Alex Delea s-a accidentat grav la Survivor All Stars. Verdictul medicului. „A venit ambulanța de urgență”

Alex Delea s-a accidentat grav la Survivor All Stars. Verdictul medicului. „A venit ambulanța de urgență”
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată marți, 26 martie 2024, la Pro TV, iar Faimoșii și Războinicii s-au confruntat în jocul pentru recompensă. Pe de altă parte, Alex Delea s-a accidentat și a ajuns în spital. Incidentul nu s-a întâmplat pe traseu.  

Alex Delea s-a accidentat la Survivor All Stars 

Războinicii și Faimoșii s-au confruntat în jocul pentru recompensă, aseară, 26 martie 2024, la Survivor All Stars. Victoria a fost de partea echipei roșii, care a câștigat cu scorul de 10 la 7, ultimul punct fiind adus de Andrei Ciobanu.  

Pe de altă parte, Alex Delea s-a accidentat și se află în imposibilitatea de a juca în următoarele zile. Acesta nu s-a accidentat pe traseu. El s-a întrecu cu Robert și Iancu, pentru a vedea cine este mai rapid dintre ei trei. La un moment dat, Alex Delea s-a împiedicat și a căzut cu genunchiul într-o piatră. Totul s-a întâmplat înainte de duelul de eliminare.

Era o competiție între ei 3, între Robert, Iancu și Delea, care este cel mai rapid din ei 3. Și tot ziceam de câteva zile bune să facă o întrecere. A plecat Iancu puțin înainte, a furat startul și am văzut cu ochii mei cum Delea era cu un pas în spatele lui Iancu și a vrut să-l întreacă. Zici că erau o competiție pe viață și pe moarte. Atunci s-a dus în dâmb și a căzut foarte rău”, a povestit Sorin Pușcașu despre cum s-a accidentat Alex Delea. 

Sincer, abia așteptam momentul când o să dorm pe o saltea, dar nu m-am gândit în viața mea că o să fie scenariul așa de rău. Nu am dormit bine deloc. Eu sunt obișnuit să dorm numai pe burtă, am dormit pe spate acum. În capul meu, îmi făceam fel și fel de scenarii. În capul meu era și este o harababură, nu-mi vine să cred ce se întâmplă în momentul ăsta. Nu am pățit așa ceva în viața mea”, a spus Alex Delea, de pe patul de spital. 

Alex Delea s-a accidentat grav la Survivor All Stars (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Alex Delea: „M-am speriat foart rău”

Înainte de jocul de recompensă, Alex Delea a povestit și el ce i s-a întâmplat: „Imediat după consiliu s-a mers la jocul de eliminare, unde, neastâmpărați noi fiind, ne-am jucat și dintr-o joacă era să îmi distrug genunchiul. Am căzut cu genunchiul într-o piatră foarte ascuțită. Piatra a intrat foarte adânc. A venit ambulanța de urgență, am mers la spital. Nu-mi venea să cred că mi se întâmplă asta. (…) Medicul mi-a zis că am avut foarte mare noroc, că a fost o chestie de milimetru. Putea să fie mult mai grav. Am trecut prin niște momente cum nu am trecut în toată viața mea de adult. M-am speriat foart rău. Mă bucur din suflet că sunt aici.”

În camp, Iancu l-a întrebat: „Zi-mi un verdict. Cam cât ar trebui să stai?” Alex Delea i-a răspuns că medicul i-a spus că trebuie să stea 7 zile fără să joace.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton