Homepage  / Vedete româneşti

Alex Delea a pierdut toți banii câștigați la Survivor România 2022. „Este pentru prima dată când spun asta”

Alex Delea a pierdut toți banii câștigați la Survivor România 2022. „Este pentru prima dată când spun asta”
12

de Roxana Mirea,

Alex Delea a spus pentru prima dată ce a făcut cu banii de la „Survivor România”. După ce a câștigat sezonul din 2022, el s-a întors acasă cu 100.000 de euro. Acum, Alex Delea a dezvăluit cum a pierdut toți banii. 

Alex Delea a pierdut banii de la Survivor România 2022 

Alex Delea a fost unul dintre Războinicii remarcabili al emisiunii „Survivor România” 2022. În finală, el a concurat alături de Ionuț Popa și Elena Chiriac, reușind să-i învingă pe amândoi și să câștige trofeul, precum și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

Invitat în podcastul lui Jorge, concurentul de la „Survivor All Stars” a spus că a pierdut toți banii. Acesta spune că și-a salvat familia cu banii de la Survivor. Alex Delea a investit toată suma în barul mamei lui pentru că afacerea nu mergea bine și au încercat să o salveze. 

Noi am avut un bar-restaurant în Spania. Cât am fost la Survivor, barul s-a închis și s-a luat un alt bar, unde s-a investit ceva, doar că nu prea a mers bine. Da, și s-au investit niște bani acolo. Cam mulți bani. Cam toși, așa, dar treptat. 10.000, 20.000, 40.000… S-au dus. Chiar vorbeam cu mama lucrul ăsta. Eu am câștigat Survivor ca să ne salvăm familia, practic. Mama își cheltuise toți banii deja și din barul pe care l-am avut pentru barul ăsta nou. S-au dus toți și practic am venit eu ca să nu intrăm într-o gaură de unde nu cred că am fi putut ieși. Cu ajutorul Survivor-ului, ne-am salvat de la o nenorocire pentru noi, în familie”, a povestit Alex Delea.  

Alex Delea a pierdut banii de la Survivor România 2022  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Banii s-au investit într-o afacere care nu a mers” 

Alex Delea spune că banii au fost investiți într-o afacere care nu a mers, dar nu regretă nimic. Acesta a încercat să salveze afacerea mamei lui. 

„Ar fi fost pentru prima dată când mama s-a băgat într-o afacere și nu a ieșit. Mama s-a băgat în afaceri de când aveam eu 17 ani și s-a mers foarte bine până aici. Practic pot spune că banii i-am investit într-o afacere care ne-a nenorocit. (…) Este pentru prima dată când spun asta. Banii s-au investit într-o afacere care nu a mers. Dar nu îmi pare rău deloc. Asta e. S-a întâmplat, bine că am avut cum să remediem situația. Și acum ne axăm spre o nouă afacere.  

Bine că datorită Survivor-ului, pe lângă premiu, am putut să fac bani și pe lângă. De acolo, s-au mai adunat, dar asta chiar că nu am mai spus-o nicăieri. Chiar mă gândeam când o să spun lucrul ăsta, că nu l-am spus niciodată. Toți mă întrebau ce ai făcut cu bani. Păi, zic: „Nimic”. Practic, nu am făcut nimic”, a mai spus Alex Delea. 

Ar mai trebui să câștig vreo 4-5 Survivore ca să remediez balanța între mine și mama. E mama mea, mă. E mămăița mea. E din toată inima. Eu chiar așteptam momentul… când vorbeam cu mama și îi ziceam: „Mămicule, de-abia aștept să îți dau eu ție bani.” De-abia așteptam momentul ăsta. Nu așa. M-aș fi gândit altfel să-i dau, dar uite că a fost așa”, a mai adăugat concurentul de la Survivor All Stars.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton