Homepage  / Vedete româneşti

Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu iubita sa, actrița Cătălina Mihai. Imagini de la cununie. Dorel din „Las Fierbinți” le-a fost naș

Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu iubita sa, actrița Cătălina Mihai. Imagini de la cununie. Dorel din „Las Fierbinți” le-a fost naș
13

de Cristina Țapu,

Nuntă secretă în showbiz-ul românesc! Actorul Alex Bogdan s-a căsătorit cu iubita sa într-o ceremonie discretă, fără ca nimeni să afle. Cei doi au spus marele „Da!” în fața ofițerului de stare civilă pe 19 iunie 2024, miercuri. Nașii cuplului au fost Dorel din Las Fierbinți și soția sa. Iată primele imagini de la cununie!

Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu Cătălina MIhai

De patru ani, Alex Bogdan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actrița Cătălina Mihai. Cătălina este cunoscută pentru rolul său din filmul Heidi, unde a jucat alături de Gheorghe Visu, și pentru care a câștigat premiul Gopo la categoria Tânără Speranță.

Alex Bogdan a vorbit deseori, cu sinceritate și un zâmbet pe buze, despre cât de mult o iubește pe cea care i-a devenit soție. Actorul a mărturisit de multe ori că ea i-a schimbat complet viața, redându-i bucuria de a trăi și de a iubi după ce a fost singur timp de 10 ani. Deși între ei există o diferență de vârstă de 11 ani, acest lucru pare să nu fie un imediment în calea dragostei.

alex-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cătălina Mihai a postat pe rețelele de socializare primele imagini de la cununia civilă, care a avut loc în mare secret. Cei doi proaspăt căsătoriți au ales o ceremonie simplă, fără mulți invitați, iar mirii au purtat ținute lejere.

„La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, casătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce faceam io când am împlinit 27.

(Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni.

alex-bogdan-si-catalina-mihai-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Tot anu’ ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă, în sfârșit.)

Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”,  a scris aceasta, pe contul personal de Instagram.

Cine este Cătălina Mihai, soția lui Alex Bogdan

De mai bine de 4 ani, Alex Bogdan este alături de actrița Cătălina Mihai, angajată la teatrul de stat din Constanța din 2020 și colaboratoare cu alte teatre de stat din țară, inclusiv din București. Cu 11 ani mai tânără decât Alex, Cătălina este o persoană discretă.

Actorul și iubita sa vor celebra nunta la malul mării, în compania celor dragi. La petrecere va predomina muzica rock și nu se vor respecta anumite tradiții. Invitații sunt liberi să se îmbrace cum doresc, deoarece nu va exista un cod vestimentar impus. „Nunta o să fie la anul, la malul mării, alături de prieteni și familie. Cu mult rock, fără furat de mireasă și fără dress code…”, ne declara Alex Bogdan anul trecut.

Sursă foto: Instagram Alex Bogdan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton