; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright gabriela arsenie antena1_270916_0026

Alex Bălan și Cristian Voicu se întrec în finala „Chefi la cuțite”

15 November 2016

Astăzi, 15 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzează finala celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite'– emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016. Ediția aduce și o premieră, pentru că numai doi finaliști se vor întrece în bucătărie pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

copyright-gabriela-arsenie-antena1_270916_0026

 

Alex Bălan din echipa roșie condusă de chef Bontea și Cristian Voicu din echipa gri condusă de chef Dumitrescu sunt cei doi finaliști ai sezonului, în vreme ce echipa neagră a lui chef Scărlătescu nu are sezonul acesta niciun reprezentant în finală.

copyright-gabriela-arsenie-antena1_270916_0004

Seara de luni a adus la „Chefi la cuțite' ultimele probe eliminatorii și alegerea celor doi finaliști. După ce au gătit alături de cei dragi – soți, soții sau mame – și după ce și-au așezat în farfurie autograful culinar, semifinaliștii au așteptat decizia celor trei chefi cu sufletul la gură. Jurații au degustat și au punctat: unele dintre dish-uri au fost de-a dreptul spectaculoase și i-au făcut pe chefi să exclame de uimire și plăcere, în vreme ce altele au fost aspru depunctate. „Am notat cu doi farfuria ta', i-a spus trist chef Scărlătescu lui Robert, singurul concurent din echipa sa ajuns până aici. Seara s-a încheiat cu o premieră: finala care se joacă azi are numai doi reprezentanți, Alex și Cristian, care, alături de chefii lor, au primit vestea cu o bucurie de nestăpânit.

Azi de la 20.30 se joacă marea finală „Chefi la cuțite' între Alex Bălan și Cristian Voicu, roșu versus gri, Bontea versus Dumitrescu. Cine pleacă acasă învingător și cu premiul de 30.000 de euro rămâne de văzut în seara aceasta la Antena 1, după Observator Special.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

FOTO. Cine sunt semifinalistii „Chefi la cuțite' și ce surpriză a avut chef Dumitrescu

După ultima confruntare între chefi, la „Chefi la cuțite' se aleg semifinaliștii

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare