Homepage  / Vedete româneşti

Alex Ashraf nu renunță la divorțul de Oana Zăvoranu. Ce a spus despre partaj. „Am discutat înainte să plec”

Alex Ashraf nu renunță la divorțul de Oana Zăvoranu. Ce a spus despre partaj. „Am discutat înainte să plec”
8

de Redactia Tvmania,

Alex Ashraf a vorbit pentru prima dată despre împărțirea bunurilor în urma divorțului de Oana Zăvoranu. Cei doi au fost împreună un deceniu, dar au fost căsătoriți doar șapte ani. Cine a depus, de fapt, actele de divorț.

Divorțul dintre Alex Ashraf și Oana Zăvoranu continuă

Alex Ashraf a depus actele pentru divorțul de Oana Zăvoranu la Judecătoria Sectorului 1 din București, pe 25 septembrie. Într-un interviu pentru Antena Stars, el a recunoscut că a „lăsat totul în urmă” și că a plecat „doar cu hainele mele”.

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf, la Antena Stars.

Alex Ashraf nu renunță la divorțul de Oana Zăvoranu. Ce a spus despre partaj. „Am discutat înainte să plec” (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alex Ashraf: „Am zis, o să discutăm în instanță”

De curând, într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Alex Ashraf a explicat cum vor fi împărțite lucrurile pe care le are alături de Oana Zăvoranu. El nu vrea să se mai împace cu viitoarea lui fostă soție și nici nu vrea să facă un partaj.

„Niciodată (n.r. – dacă s-a gândit la împăcarea cu Oana Zăvoranu). Întreabă-mă de zece ori. Niciodată! Putea foarte bine să lase, să spună, da, am divorțat și atât, lucrurile să se discute în instanță și atât. Ca doar oameni normali și maturi cum am discutat înainte să plec! Dar se pare că a ales o cale destul de urâtă. Nu (n.r. – nu va exista un partaj). Am zis, o să discutăm în instanță! Dacă am ceva să spun, legat de ceva, o să discutăm în instanță”, a spus Alex Ashraf, conform spynews.ro.

De asemenea, Alex Ashraf nu a spus niciun cuvânt despre acuzațiile pe care i le-a adus Oana Zăvoranu. Vedeta a spus că soțul ei ar fi luat peste 160.000 de euro din banii familiei și i-a cheltuit cu amanta.

„Eu nu vreau, ți-am zis, să împrăștii cu nămol, nu vreau să vorbesc urât de Oana, nu mă interesează să vorbesc urât de Oana, dacă ea vrea să vorbească urât de mine, treaba ei, nu mă interesează! Din momentul în care am ieșit și am anunțat divorțul nu m-a mai interesat Oana Zăvoranu!”, a mai spus Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu a anunțat despărțirea

Miercuri, 27 septembrie, vedeta a anunțat că ea și soțul ei s-au separat după 10 ani de relație și 7 ani de căsnicie și că acum e „liberă și disponibilă”. „Sunt, în sfârșit, o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… expansivă și cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună din anul 2013, iar căsătoriți sunt din anul 2016. De o lungă perioadă de timp se zvonea că cei doi nu mai formează un cuplu, că el are deja o altă relație. În urmă cu mai bine de două luni, ea a infirmat speculațiile.

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton