Homepage  / Vedete româneşti

Alessandra Stoicescu și soțul ei au aniversat 10 ani de la nuntă. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta

Alessandra Stoicescu și soțul ei au aniversat 10 ani de la nuntă. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta
11

de Roxana Mirea,

Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au aniversat 10 ani de la căsătorie. Cu această ocazie specială, prezentatoarea de la Observator, știrile de la Antena 1, a împărtășit o serie de imagini emoționant. De asemenea, vedeta a transmis și un mesaj emoționant despre mariajul cu soțul ei.  

Alessandra Stoicescu și soțul ei au aniversat 10 ani de căsnicie 

Alessandra Stoicescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Sergiu Constantinescu. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2013, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Sara, acum în vârstă de 4 ani.  

Recent, Alessandra Stoicescu și soțul ei au împlinit 10 ani de la căsătorie. Cu această ocazie specială, prezentatoarea TV a publicat o serie de imagini emoționante cu Sergiu, dar și cu fetița lor. De asemenea, vedeta Antena 1 a transmis și un mesaj emoționant.  

„10 ani de iubire, nuntă, dans, noi doi, vacanțe, nopți albe, seriale, redacție, aprilie, trandafiri, discuții, decizii, aeroporturi, noiembrie, pe schiuri, Crăciun, test, minune, noi trei, hibiscus, cărucior, camera copilului, jucării, iulie, Sara, iubire și mai mare, destinații, bagaje, grădiniță, catalog, ajut eu, scufundări, tăticule, gală, Maldive, mami, îndrăgostiți, la scoală, curcubeu, eveniment, părinți, botez, amintiri, fotografii, bunici, familia, la munte, telescop, nisip alb, balet, tort, fericire… și suntem gata pentru următorii ani împreună, care ne vor aduce alte și alte bucurii, întâmplări și emoții de tot felul cu sufletul familiei noastre, Sara.️  

La mulți ani nouă!” a scris Alessandra Stoicescu pe Instagram. 

Alessandra Stoicescu și soțul ei au aniversat 10 ani de la nuntă. Ce mesaj emoționant a transmis vedetaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani

Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani, pe 29 iulie 2019, când aproape nici nu mai spera ca acest lucru să se întâmple. Venirea pe lume a fetiței ei, Sara Maria Francesca, a considerat-o o adevărată minune.

„Vestea că o aştept pe Sara a fost ca un miracol de Crăciun. Pe 24 decembrie eram la serviciu. De 2 zile aveam aşa, o uşoară stare de greaţă şi am zis, după ce am eliminat diferite alte posibile cauze: «Hai să încerc şi asta». N-am spus nimănui, nu i-am spus nici lui Sergiu şi când semnul a fost clar, am venit acasă, aveam toată familia alături, dar tot nu le-am spus.

Doar lui Sergiu i-am spus că am un cadou. Era seara în care desfăceam cadourile de sub brad pentru toţi cei dragi. L-am chemat în dormitor cu o cutie de butoni în care încăpuse micul test de sarcină.

Nu-i venea să creadă şi am zis că până nu avem confirmarea medicului nu putem să anunţăm familia, să se bucure şi apoi să fie o alarmă falsă”, a povestit Alessandra Stoicescu, potrivit avantaje.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton