; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu naște mai devreme. Ce nume a ales pentru copil

05 June 2019

Prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu va naște mai devreme de cât se aștepta. 

La 43 de ani, Alessandra Stoicescu este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta și partenerul ei, Sergiu Constantinescu, urmează să devină părinți. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2013. Vedeta, care a fost binecuvântată de Papa Francisc în timpul vizitei pe care acesta a efectuat-o în România, va naște mai devreme de cât știa. Primul copil al Alessandrei Stoicescu va veni pe lume la mijlocul lunii iulie şi nu la începutul lui august, aşa cum se ştia. 

La 43 de ani, Alessandra Stoicescu este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta și partenerul ei, Sergiu Constantinescu, urmează să devină părinți. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2013. Vedeta, care a fost binecuvântată de Papa Francisc în timpul vizitei pe care acesta a efectuat-o în România, va naște mai devreme de cât știa.

Primul copil al Alessandrei Stoicescu va veni pe lume la mijlocul lunii iulie şi nu la începutul lui august, aşa cum se ştia.

„Surpriza este că sunt de fapt însărcinată în 31 de săptămâni şi am aflat acest lucru la ecografia recentă. Acum, se explică dimensiunea burticii. Fetiţa se va numi Sara şi Maria, pentru că noi ştiam că se va naşte în august când este această sărbătoare. Mă voi întoarce pe la alegerile prezidenţiale (n.r. noiembrie-decembrie) dacă mă primiţi. Abia aştept acele nopţi în care nu o să dorm, pentru că trebuie să o veghez pe cea mică. Probabil şi când ea va adormi, eu tot trează voi rămâne ca să o privesc şi să mă asigur că totul e în regulă', a spus Alessandra Stoicescu la Antena 3. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare