; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alessandra Stoicescu munceşte pe şantier

30 August 2010

Preşedintă a Fundaţiei Mereu Aproape, Alessandra Stoicescu s-a deplasat în judeţul Iaşi alături de echipa sa, unde a deschis primul şantier din campania Apa trece. România renaşte' şi a turnat fundaţiile caselor a opt familii.

Vedeta nu doar a supervizat lucrările, ci chiar s-a apucat de turnat beton deşi a recunoscut că nu a mai făcut niciodată asta înainte. Suntem mereu aproape de oameni iar Fundaţia face exact ce a promis. Construim casele celor lăsaţi pe drumuri de inundaţii. O facem cu banii strânşi în campanie de la fiecare dintre donatorii noştri! Le spun încă o dată mulţumesc şi îi asigur: Aici sunt banii dumneavoastră!

Fundatia Mereu Aproape a reuşit să strângă 850 de mii de euro în campania pentru sinistraţi începută în iulie alături de jurnaliştii de la Observator şi Antena 3. Cu aceşti bani  se vor reconstrui cel putin 70 de case  în Botosani, Iaşi, Bacău şi Suceava. În toate aceste zone vor fi deschise în perioada următoare şantiere.

Alessandra Stoicescu a rugat în continuare toate firmele şi furnizorii de materiale de construcţii să dea o mână de ajutor, să contribuie cu donaţii în materiale astfel încât numărul caselor ce pot fi reconstruite să crească.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare