Homepage  / Vedete româneşti

Alessandra Stoicescu, despre presupusa rivalitate cu Andreea Esca. Ce părere are despre salariul vedetei PRO TV: „Cine e interesat de cât are?”

Alessandra Stoicescu, despre presupusa rivalitate cu Andreea Esca. Ce părere are despre salariul vedetei PRO TV: „Cine e interesat de cât are?”
21

de Cristina Țapu,

Alessandra Stoicescu a fost invitata lui Mihai Morar la podcastul pe care acesta îl moderează. Prezentatoarea și-a deschis sufletul și a vorbit despre așa-zisa sa rivalitate cu Andreea Esca precum și despre zvonurile care au luat naștere pe tema salariului pe care-l încasează prezentatoarea de la PRO TV.

Alessandra Stoicescu, declarații despre rivalitatea cu Andreea Esca

Numele Alessandrei Stoicescu este strâns legat de Antena 1, iar cariera acesteia în domeniul televiziunii este una respectabilă. Alessandra a fost întrebată despre rivalitatea cu Andreea Esca și a oferit un răspuns surprinzător, care a făcut referire și la salariul pe care aceasta îl primește de la PRO TV.

Conform Alessandrei, salariul Andreei Esca a devenit, de-a lungul timpului, o mișcare foarte inteligentă de PR.

Alessandra Stoicescu si Nadina CampeanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Alessandra Stoicescu: Când am început, eu nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Nu înțelegeam! Acum îmi știu cota pe piață! Ea e dată de multe alte lucruri. La momentul respectiv nu știam! Cât să ceri?

Mihai Morar: Nici nu știu cât e cota în piață, atât vreme cât singura legendă este despre salariul Andreei Esca.

Alessandra Stoicescu: Da, a fost o mișcare gândită, de PR. Sigur! Asta nu înseamnă că nu are ea salariu, Doamne iartă-mă!

Mihai Morar: Și rezistă de atâția ani de zile?

Alessandra Stoicescu: E un stand de PR foarte deștept. Unitatea de măsură sau, dacă vrei, la ce ne raportăm trebuie să fie o chestie wow, să fie foarte sus dacă e acolo. De ce? Percepția e mai importantă aici decât realitatea. Cine e interesat de cât are de fapt? Și misterul ăsta…

Mihai Morar: Dar comparația asta de atâția ani cu celălalt jurnal de știri, cu cealaltă prezentatoare, cu Andreea Esca, cum ai dus-o?

Alessandra Stoicescu: Noi să știi că ne-am înțeles foarte bine întotdeauna. Cu siguranță fiecare fiind în treaba ei.

andreea escaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 21

Alessandra Stoicescu este angajată a Antenei 1 încă din 1995

Alessandra Stoicescu și-a construit cariera în cadrul Intact Media Group, trustul controlat de familia Voiculescu, începând din 1995, ocupând funcția de editor-prezentator fără întrerupere. Pe lângă aceasta, contribuie și cu articole în revista Săptămâna Financiară, recunoscute de criticul Alex Ștefănescu drept „cele mai bune tablete din presa noastră”.

În parcursul său profesional, a avut diverse roluri, inclusiv cel de realizatoare a emisiunii „7 zile” pe Antena 1, corespondent CNN, reporter la alegerile din 1996, 2000 și 2004, precum și la atentatele teroriste din New York din 2001. În prezent, prezintă emisiunea Observator 19 la Antena 1.

Alessandra este căsătorită din 2013 cu Sergiu Constantinescu

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Pe 29 iulie 2019 a venit pe lume micuța Sara Maria. 

Pe 5 octombrie 2023, Alessandra și Sergiu au sărbătorit 10 ani de la nuntă și au marcat momentul și în social media. „10 ani de iubire, nuntă, dans, noi doi, vacanțe, nopți albe, seriale, redacție, aprilie, trandafiri, discuții, decizii, aeroporturi, noiembrie, pe schiuri, Crăciun, test, minune, noi trei, hibiscus, cărucior, camera copilului, jucării, iulie,

Sara, iubire și mai mare, destinații, bagaje, grădiniță, catalog, ajut eu, scufundări, tăticule, gala, Maldive, mami, îndrăgostiți, la școală, curcubeu, eveniment, părinți, botez, amintiri, fotografii, bunici, familia, la munte, telescop, nisip alb, balet, tort, fericire…

și suntem gata pentru următorii ani împreună, care ne vor aduce alte și alte bucurii, întâmplări și emoții de tot felul cu sufletul familiei noastre, Sara. La mulți ani nouă!”, scria Alessandra, pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram Alessandra Stoicescu – Andreea Esca – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton