; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alertă de cuplu nou: Eiza Gonzalez are un nou iubit

Alertă de cuplu nou: Eiza Gonzalez are un nou iubit

25 July 2017

Actriţa mexicană Eiza Gonzalez (pe care aţi văzut-o la AXN şi AXN Black în serialul De la apusul la răsăritul soarelui') ar avea o idilă cu cel mai popular rapper latino al momentului, columbianul Maluma (pe numele său adevărat Juan Luis Londoño Arias).

Conform okdiario.com, surse apropiate celor doi susţin că petrec mult timp împreună şi că Eiza îşi doreşte ca relaţia lor să fie una serioasă şi nu doar ceva trecător.

Maluma

Eiza a mai avut o aventură vara trecută cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi fiind surprinşi de paparazzi în ipostaze tandre în Ibiza, iar ultima ei relaţie oficială a fost cu actorul D.J. Catrona, colegul ei din De la apusul la răsăritul soarelui'.

Pe frumoasa Eiza (27 de ani) o puteţi vedea în prezent în cinematografele de la noi în pelicula Baby Driver', alături de Jon Hamm şi Jon Bernthal. Pe 9 septembrie, în SUA, va avea premiera cel mai recent film al ei, drama Highway', în care joacă şi Josh Hartnett.

În ceea ce-l priveşte pe Maluma (23 de ani), nu trebuie decât să daţi drumul la orice radio din România, ca să auziţi cele mai recente hituri ale sale, Chantaje' (feat. Shakira) şi Felices Los 4'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare