; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alec Baldwin renunță la actorie pentru primărie

09 June 2011

Se zvonește că actorul în vârstă de 53 de ani ar fi interesat de o carieră în politică. Mai mult, se spune că Alec Baldwin urmărește chiar să candideze pentru primăria New York-ului, scrie femalefirst.co.uk.

Starul din „30 Rock' a mai aspirat să intre în lumea politică, dar a devenit și mai interesat de cursa electorală din 2013 după ce congresmanul democrat Anthony Weiner a ieșit din viața publică. Motivul- omul politic ar fi trimis mai multor femei poze indecente pe Twitter.

Un prieten al lui Baldwin a declarat pentru The Daily: „Hei, poate asta va schimba cursa (…) Democrații au nevoie de un candidat cu un profil bine conturat, iar Alec poate îndeplini aceste condiții'.

Mai mult, nici reprezentatul actorului, Matthew Hiltzik, nu a negat aceste informații. „Nu aș exclude posibilitatea', a spus Hiltzik.

Alec Baldwin a hotărât deja că va părăsi serialul „30 Rock' în 2012, iar asta l-ar putea ajuta să se pregătească pentru alegeri.

„Cred cu tărie că oamenii vor să creadă că cineva căruia îi pasă de clasa de mijloc ar trebui să candideze pentru un post public', a spus actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare