; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alec Baldwin renunţă la actorie

Alec Baldwin renunţă la actorie?

03 July 2013

Într-un interviu recent acordat revistei “Vanity Fair”, Alec Baldwin a recunoscut că şi-ar dori să ducă, într-o bună zi, o viaţă normală, în care copiii săi să nu ştie că el a fost vreodată celebru.

Actorul îşi imaginează cum fiica lui, care în visul său are şapte sau opt ani, îl întreabă dacă este adevărat că a fost faimos şi dacă a apărut la televizor.

“Dacă ea nu ar avea habar de faptul că am fost o persoană publică, asta ar fi raiul pentru mine”, a declarat Baldwin.

Cât priveşte renunţarea la actorie, actorul de 55 de ani a spus: “Mi-ar plăcea la nebunie, dacă aş putea să fac asta. Ar fi cel mai grozav lucru din lucru. Ar fi minunat. Dacă aş găsi altceva de lucru”, şi-a imaginat Alec Baldwin.

Nu este pentru prima dată când Baldwin cochetează cu ideea pensionării de la Hollywood. În 2009, el mărturisea că actoria nu îi mai face nicio plăcere. “Filmele sunt o parte din trecutul meu. Au trecut 30 de ani. Nu mai sunt tânăr, dar am timp destul să mă apuc de altceva”, spunea actorul.

La începutul anului, Baldwin a încheiat lucrul la serialul “30 Rock”. El va apărea în pelicula lui Woody Allen – “Blue Jasmine” – alături de Cate Blachett, Alden Ehrenreich şi Peter Sarsgaard.

De curând, soţia lui, Hilaria Thomas, care este însărcinată în şapte luni, a fost ţinta unui scandal mediatic. Ea a fost acuzată de lipsă de bun-simţ în timpul înmormântării lui James Galdolfini.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare