Homepage  / Vedete străine

Alec Baldwin, într-un reality-show alături de soţia sa și cei 7 copii. Când va fi lansată noua producție

Alec Baldwin, într-un reality-show alături de soţia sa și cei 7 copii. Când va fi lansată noua producție
7

de Cătălina Matei,

Actorul Alec Baldwin şi soţia sa Hilaria au anunţat un reality-show TLC car es eva concentra pe viața lor de familie. Starul din „Beetlejuice” a distribuit pe contul său de Instagram un video în care anunță noua producție care va dezvălui publicului provocările de zi cu zi ale unei familii celebre... cu 7 copii.

Actorul în vârstă de 66 de ani a distribuit pe Instagram un videoclip cu cei şapte copii ai săi în care anunță noua producție.

Vă invităm în casa noastră pentru a experimenta suişurile şi coborâşurile; cele bune, rele, sălbatice şi nebune”, spune Alec Baldwin în clipul cu pricina. „Acasă este locul în care ne place cel mai mult să fim”.

Alec şi Hilaria Baldwin au ţinut prima pagină a ziarelor de când s-au căsătorit, în urmă cu aproape 12 ani„, se arată într-un comunicat al TLC, potrivit The Guardian. „În această serie TLC follow-doc, Alec şi Hilaria invită telespectatorii în casa pe care o împart cu cei şapte copii. Pentru prima dată, ei îşi deschid viaţa de familie şi îi aduc pe toţi înăuntru pentru a se alătura dragostei, râsului şi dramei non-stop”.

Reality show-ul, care se va numi „The Baldwins”, va fi lansat viitor pe canalul de televiziune TLC.

Alec Baldwin și Hilaria s-au cunoscut în 2011 şi s-au căsătorit în 2012. De atunci au şapte copii, cel mai mic dintre ei fiind născut în 2023. Anunţul vine în timp ce Baldwin aşteaptă procesul din iulie pentru omor prin imprudenţă în legătură cu moartea cineastei Halyna Hutchins, în urma unei împuşcături accidentale pe platoul de filmare al westernului „Rust”. El riscă o pedeapsă de până la 18 luni de închisoare şi a negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Alec Baldwin, două mariaje, opt copii

Alec Balwdin a fost cunoscut și mediatizat multă veme și pentru căsătoria pe care a avut-o cu una dintre cele mai sexy și mai frumoase actrițe ale anilor 1980 – 1990, Kim Basinger. Cei doi au fost căsătoriți din 1993 și până în 2002, având împreună o fiică – Ireland – model și actriță americană.

Din 2012, Baldwin este căsătorit cu Hilaria Baldwin (născută Thomas), instructor de yoga, cei doi fiind părinții a șapte copii.

AMNH ‘The Museum Gala’ 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În 2007, Alec Baldwin a ținut prima pagină a ziarelor cu scandalul legat de un mesaj vocal pe care l-a lăsat fiicei sale, Ireland, mesaj care nu doar că a tensionat relațiile dintre el, Ireland și Kim Basinger, dar a implicat și autoritățile.

Laa cea vreme, Alec Baldwin și Kim Basinger erau în mijlocul unui divorț extrem de mediatizat și a unei lupte pentru custodia fiicei lor, Ireland. În mesajul vocal ce a declanșat mega scandalul mediatic de atunci, Baldwin a folosit un limbaj vulgar și agresiv, exprimându-și frustrarea și furia față de comportamentul lui Ireland, care avea 11 ani la acea vreme, în timpul convorbirii telefonice. Mesajul a ajuns în presă și a strânit revoltă în rândul publicului.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton