; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alec Baldwin îl invidiază pe Leonardo DiCaprio

10 March 2010

Starul din serialul 30 Rock', Alec Baldwin (51 de ani), a spus că şi-ar fi dorit să fi avut acelaşi succes în carieră precum Leonardo DiCaprio (35 de ani).

Cei doi actori au jucat împreună în filmul lui Martin Scorsese Aviatorul' (2004), premiat cu cinci Oscaruri, iar Baldwin a fost impresionat de prestaţia de atunci al lui DiCaprio. Mi-aduc aminte de el că era tânăr, talentat, avea oportunităţi, avea tot ce îi trebuie în această industrie. Mi-ar fi plăcut să repet figura din Aviatorul', să lucrez mai mult cu Leo. Îl iubesc şi îl invidiez', a spus Baldwin, citat de femalefirst.co.uk.

Cei doi au mai jucat împreună şi în pelicula Cârtiţa' (2006) care a obţinut 4 premii Oscar. Chiar dacă Baldwin nu a jucat în filme cu succes la box-office precum Leonardo, la capitolul premii, ambii stau foarte bine: Baldwin are două premii Emmy şi trei Globuri de Aur pentru rolul din 30 Rock', în timp ce DiCaprio se poate lăuda că a acumulat de-a lungul carierei un Glob de Aur pentru interpretarea sa din Aviatorul' şi o nominalizare la Oscar pentru acelaşi rol.

Până una alta, pe ce doi îi puteţi vedea şi pe marile ecrane din România: pe Alec Baldwin în comedia romantică E tare complicat!', iar pe Leonardo DiCaprio în thrillerul Shutter Island'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare