; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alec Baldwin e îndrăgostit lulea

02 June 2011

Actorul în vârstă de 52 de ani şi-a pierdut capul după instructorul său de yoga, o tânără în vârstă de 28 de ani pe nume Hilaria Thomas. Cei doi amorezi s-au afişat deja împreună la un eveniment monden, anunţă showbizspy.com.

Este înnebunit după ea. Vrea să o ia cu el şi la premiile Tony', a declarat o sursă pentru New York Post. Se pare că starul serialului 30 Rock' şi-a cam schimbat principiile despre relaţii după ce s-a îndrăgostit de Hilaria. Ce e mai rău decât să te trezeşti alături de o femeie de 25 de ani. Vrei să o iei la sănătoasa pentru că nu ai ce să-i spui', declara el anul trecut.

În prezent, Alec Baldwin filmează pentru pelicula Rock of Ages', alături de Russell Brand şi Tom Cruise, iar un reprezentant al său a declarat, glumind, că nu are pe nimeni: Deocamdată el se întâlneşte cu Russell Brand în Florida'.

Rămâne de văzut dacă instructorul de yoga îl va face pe Alec să ajungă din nou în faţa altarului. Actorul a mai fost căsătorit din 1993 până în 2001 cu Kim Basinger, cei doi având împreună o fată în vârstă de 15 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare