; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alec Baldwin a fost acuzat de agresarea unui fotograf

21 June 2012

Alec Baldwin a fost acuzat că ar fi agresat unul dintre fotoreporterii de la tabloidul Daily News. Actorul, dar și agentul său de presă au negat informațiile, informează agenția Reuters.

Fotograful Marc Santos susţine că Alec Baldwin (54), l-a lovit cu pumnul în faţă, pentru că îl fotografiase alături de logodnica sa, Hilaria Thomas  în faţa Oficiului Stării Civile din New York.

Alec Baldwin, starul serialului TV „30 Rock' şi care poate fi văzut în această perioadă pe marile ecrane în filmul „Rock pentru totdeauna', a postat la rândul său o serie de mesaje pe Twitter în care a spus: „Un fotograf aproape că m-a lovit în faţă cu aparatul foto'.

Agentul de presă al lui Baldwin, citat de mediafax.ro, susţine că în momentul în care actorul ieşea din acea clădire din Manhattan, de unde achiziţionase un certificat de căsătorie, o persoană s-a interpus între el şi fotograf. Fotograful s-a înfuriat și „l-a împins pe acel trecător şi l-a agresat pe Alec'.

„Nu au existat lovituri de pumn şi orice contact fizic care a existat acolo s-a produs pur şi simplu pentru că Alec trebuia să se apere', a mai declarat agentul de presă al lui Baldwin.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare