; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

US ENTERTAINMENT AWARDS SAG REDCARPET

Alec Baldwin a devenit tată pentru a șasea oară! Soția lui, Hilaria, a născut un băiețel

10 September 2020

Actorul Alec Baldwin a devenit tată pentru a șasea oară, iar soția sa pentru a cincea. Cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare a fost chiar soția actorului, alături de prima fotografie cu noul născut. 

 

„Am adus pe lume un copil seara trecută. El este perfect și nu am putea fi mai fericiți de atât. Stați pe aproape să aflați și numele', a scris Hilaria alături de fotografia emoționantă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

We had a baby last night. He is perfect and we couldnt be happier . Stay tuned for a name

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Actorul Alec Baldwin a publicat și el aceeași fotografie. „Numărul cinci este aici… dar pentru mine e numărul șase', a glumit actorul, făcând referire la faptul că mai are alături de Hilaria trei băieți și o fată, dar și un alt copil din căsătoria cu Kim Basinger.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Número Cinco está aqui….. (Para mi, número seis) I love you, @hilariabaldwin My karma is your karma. Your karma is mine.

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) on

Hilaria Baldwin a dezvăluit că este din nou însărcinată în luna aprilie, mărturisind la acea vreme și că înainte a suferit două avorturi spontane. La scurtă vreme după ce a anunțat public că va avea un copil, Hilaria a declarat pentru publicația People că „am știut că sunt din nou însărcinată înainte să fac un test. Am făcut atât de multe teste încât știu ce ar trebui să simți.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare