; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alec Baldwin a ales deja numele copilului său

05 March 2013

Alec Baldwin şi soţia sa, Hilaria Thomas, urmează să devină părinţi în acest an. Deşi n-au aflat încă sexul copilului, actorul s-a gândit deja la un nume în cazul în care va fi băiat.

Actorul vrea ca următorul său copil să se numească Massimo, însă soţia lui a lăsat să se înţeleagă că nu este prea încântată de acest nume.

„Alec s-a gândit să-l numim Massimo. Este un nume minunat, dar nu sunt sigură. Este un nume foarte pompos pentru un bebeluş atât de mic. Avem idei diferite aproape în fiecare zi. Cred că trebuie să ne uităm la el după ce se naşte şi să-l întrebăm care este numele lui', a spus Hilaria Thomas (28 de ani).

Cuplul, care şi-a oficializat relaţia în vara anului trecut, îşi dorea să-şi extindă familia.

„A fost ceva ce ne-am dorit amândoi – nu vreau să spun că a fost o surpriză şi nu ne doream asta – am fost foarte încântaţi când am aflat. Dar abia ne-am căsătorit în iunie… aşa că a fost un cadou drăguţ de Crăciun.

În acest moment, înainte ca bebeluşul să se nască, Alec crede că o să facă pe mama. Vom vedea dacă mai vrea asta la ora trei dimineaţa, când copilul plânge şi trebuie să-i schimbăm scutecele.'

Hilaria Thomas ar fi dorit să-şi crească odrasla departe de SUA.

Alec Baldwin (54 de ani) mai are o fiică, Ireland (17 ani), din mariajul eşuat cu actriţa Kim Basinger (59 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare