; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In umbra trecutului 1

Aldonza și Cristobal luptă pentru dragostea lor în serialul “În umbra trecutului”

12 February 2016

Începând din 15 februarie, de luni până vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmări Acasă o poveste extraordinară de viață, în care minciuna și răutatea reușesc să distrugă destine. Serialul În umbra trecutului' prezintă lupta pentru dragoste a doi tineri frumoși, Aldonza și Cristobal, care sunt urmăriți la fiecare pas de greșelile părinților lor din trecut, ce se răsfrâng asupra acum asupra fericirii lor.

In umbra trecutului

Aldonza (Michelle Renaud) este fiica Robertei și a lui Raymundo, doi soți cu o condiție materială modestă. Lipsa tatălui, ucis chiar de mama sa, împreună cu o scrisoare primită de la Scarlett în care tânăra este anunțată că este fata unei femei cu rele intenții îi marchează copilăria și întreaga existență. Plină de ură și suferință, Aldonza se îndrăgostește de Cristobal (Pablo Lyle), fiul Candelei și al lui Severiano, doi oameni extrem de bogați. Băiatul și-a petrecut adolescența studiind în capitală, însă el se întoarce în Santa Lucia și o întâlnește pe Aldonza, femeia pe care părinții săi o urăsc. În momentul în care fata dispare din localitate, din cauza faptului că Severiano abuzează sexual de ea, Cristobal, dezamăgit, merge la facultate în străinătate și revine după câțiva ani, logodit cu Valeria. Întorcându-se în orașul natal, se reîntâlnește cu iubirea vieții lui, Aldonza, și face tot posibilul să fie împreună cu ea, chiar dacă toți cei apropiați încearcă să le pună piedici. Cei doi încearcă să înfrunte trecutul și luptă pentru împlinirea dragostei lor.

Dacă cei doi tineri vor reuși să fie împreună în cele din urmă și ce obstacole sunt nevoiți să treacă în numele iubirii lor, vom vedea Acasă, începând din 15 februarie, de la ora 20.00, în serialul În umbra trecutului'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare