; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alanis Morissette a născut de Crăciun

28 December 2010

Ştirea că Alanis Morissette şi soţul ei, rapper-ul Mario Souleye' Treadway, au devenit părinţii unui băieţel a fost făcută publică chiar de reprezentantul artistei.

Alanis şi Mario «Souleye» Treadway l-au primit în dar pe micuţul Ever Imre Morissette-Treadway pe 25 decembrie.

Atât mama cât şi copilul se simt bine şi sunt foarte fericiţi', a declarat acesta. Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani a anunţat că este însărcinată în luna august, după ce, în mai 2010, ea s-a căsătorit cu Souleye (30 de ani) în casa lor din Los Angeles.

S-a iubit cu Ryan Reynolds

Se pare că Alanis şi-a găsit în sfârşit fericirea după despărţirea de actorul canadian Ryan Reynolds. Cei doi s-au logodit în 2004, iar în 2007, s-au despărţit, Ryan cuplându-se cu frumoasa Scarlett Johansson.

Dacă Alanis este în prezent împlinită la capitolul dragoste şi familie, pentru Ryan sfârşitul lui 2010 nu a fost atât de norocos. De curând, el şi cu Scarlett au depus actele de divorţ.

Cât priveşte cariera muzicală, Alanis nu a mai lansat un album de acum doi ani, când a scos Flavors of Entanglement', de pe care fac parte piesele Underneath' şi In Praise of the Vulnerable Man'.

De-a lungul carierei sale, Alanis Morissette a câştigat mai multe premii Grammy, inclusiv pentru albumul anului în 1995, pentru Jagged Little Pill'. Tot în 2010, artista a jucat în piesa de teatru An Oak Tree' şi a apărut, din nou, în serialul Ierburi' (transmis, în prezent, şi de HBO Comedy) în rolul doctoriţei Audra Kitson.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare