Homepage  / Vedete străine

Alan Ritchson, agresat sexual de un fotograf celebru. Detalii neștiute despre drama actorului din „Reacher”

Alan Ritchson, agresat sexual de un fotograf celebru. Detalii neștiute despre drama actorului din „Reacher”
11

de Roxana Mirea,

Alan Ritchson, actorul din serialul „Reacher” ascunde o poveste incredibilă. Starul, care a fost model înainte de a deveni actor, spune că a renunțat la această carieră după ce a fost agresat sexual de un cunoscut fotograf. 

Alan Ritchson, agresat sexual de un fotograf 

Într-un interviu acordat publicației „The Hollywood Reporter”, starul de acțiune spune că există „puține calități salvatoare” în industria modelingului. Alan Ritchson a vorbit despre partea întunecată a perioadei sale de modeling. 

Înainte de a ajunge vedetă la Hollywood ca personajul principal din serialul de succes „Reacher”, Ritchson, acum în vârstă de 41 de ani, și-a început cariera ca model pentru mărci precum Abercrombie & Fitch și Calvin Klein. Acum, starul dezvăluie că a fost agresat sexual de un „fotograf foarte faimos”, fără a-i declina identitatea. 

Alan Ritchson își amintește că a fost trimis să se întâlnească cu un fotograf cunoscut într-o cameră de hotel „pentru a face nuduri, cu promisiunea că, dacă voi face ședința foto, îmi va oferi o campanie foarte profitabilă pentru o revistă și o linie de îmbrăcăminte”. 

Am fost agresat sexual de acest tip”, continuă el. „Am plecat și m-am dus direct la agenția la care lucram în L.A. Am intrat în forță și am spus: ‘Du-te dracului că m-ai trimis acolo. Știai ce urma să se întâmple și ai făcut-o oricum’. Era un zâmbet timid [pe fața acestui agent], știind că a fost prins.” 

Alan Ritchson a renunțat la cariera de model după ce a fost agresat 

După ce agentul său i-a spus să se „calmeze”, Ritchson spune că le-a cerut să nu-l mai contacteze niciodată. „Am renunțat la industrie și a fost ultima ședință foto pe care am făcut-o vreodată”, își amintește actorul. „Acele fotografii nu au fost niciodată văzute sau publicate. Asta a fost tot. Am renunțat și, slavă Domnului, actoria m-a găsit exact în același timp, așa că am reușit să fac o trecere la o nouă carieră, dar mi-a lăsat câteva cicatrici.” 

Ritchson a împărtășit și alte amintiri întunecate din perioada în care a fost model, numind această industrie „trafic de sex legalizat”.  

Există foarte puține calități care să salveze munca în această industrie”, spune el. „Să fim sinceri, este ca și cum ar fi un trafic de sex legalizat. Industria nu este reglementată și este un secret bine știut că, dacă ești angajat la un loc de muncă, practic ești pasat unui fotograf pentru a fi traficat.” 

Alan Ritchson, agresat sexual de un fotograf Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mario Testino, propunere indecentă pentru Alan Ritchson 

De asemenea, actorul a dezvăluit un incident cu fotograful de modă Mario Testino. Ritchson susține că Testino l-a atins în mod nepotrivit atunci când stăteau unul lângă celălalt la o cină din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, în 2014.  

Nu-și dezlipea mâinile de mine”, susține Ritchson în interviu. „Tot timpul cât stăteam la cină, încerca să mă atingă pe sub masă între picioare. Eu îi spuneam: ‘Ia-ți mâinile de pe mine. Am trăit acea viață cu oameni ca tine, în care simți că poți avea pe oricine. Eu nu sunt un obiect pentru tine. Am trecut de mult peste asta acum’. Dar a fost amuzat de asta. I s-a părut cel mai amuzant lucru.” 

Ritchson spune că a plecat mai devreme de la eveniment, dar Testino l-a sunat mai târziu în acea noapte, cerându-i să vină în camera sa de hotel. Când Ritchson a protestat, el susține că Testino a încercat să-l mituiască cu oferta unei ședințe foto pentru coperta Vogue.  

Am spus: „Nu dau doi bani pe coperta revistei Vogue””, își amintește Ritchson. „Mă doare-n cot de orice oportunitate pe care vrei să mi-o arunci în față.” 

Aceasta nu este prima dată când Testino este acuzat. În 2018, o dezvăluire din The New York Times i-a acuzat atât pe Testino, cât și pe fotograful Bruce Webber de hărțuire sexuală din partea a zeci de asistenți și modele de sex masculin.     

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton