; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alain Delon își va încheia cariera cu o poveste de dragoste. Îi va fi parteneră Juliette Binoche

Alain Delon își va încheia cariera cu o poveste de dragoste. Îi va fi parteneră Juliette Binoche

10 May 2017

Actorul Alain Delon își ia adio de la cinema. Va filma în toamnă, în regia lui Patrice Leconte, ultimul său lungmetraj în care-i va da replica, pentru prima oară, actriței Juliette Binoche.

La 81 de ani, Alain Delon a mărturisit la Festivalul filmului polițist de la Liège (4 – 7 mai 2017), că anul acesta va juca în ultimul film din cariera sa:

„Am vârsta pe care o am, cariera pe care o am, dar am terminat cu asta… nu este sfârșitul vieții mele, este numai sfârșitul carierei mele. Acesta va fi ultimul meu film. Ar fi trebuit să o am pe Sophie Marceau ca parteneră, dar ea avea alte imperative în perioada asta. Juliette [Binoche] a fost aleasă pentru că este o actriță minunată care-mi place foarte mult'.

Titlul filmului nu este deocamdată cunoscut, dar se știe că va fi vorba despre o poveste de dragoste între Delon și Binoche, în regia lui Patrice Leconte.

„Scenariul a aproape terminat. Este o foarte frumoasă poveste de dragoste. Nu are încă un titlu, dar personajul meu seamănă mult cu mine. Un bărbat de vârsta mea, un pic capricios, bătrân și supărat, care găsește dragostea spre finalul vieții', a declarat Delon.

Filmările vor începe în toamnă.

Sursa foto: https://www.facebook.com/alaindelon.officiel

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare