; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur adela parvu omid ghannadi alina vilcu

Al treilea sezon „Visuri la cheie” aduce noi povești impresionante la tv

14 September 2016

Sezonul cu numărul trei al emisiunii care schimbă destinele unor familii greu încercate de viață, „Visuri la cheie', revine în această seară, de la ora 20.30, la Pro TV. Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu sunt gata să prezinte noi povești impresionante ale unor oameni care merită șansa la un trai mai bun.

[Not a valid template]

 

În prima ediție, vom face cunoștință cu familia Anton, din localitatea Călinești, județul Argeș. Bogdan și Cristina erau doi tineri fericiți, care visau să își construiască o locuință, numai că un accident regretabil le-a schimbat complet drumul. Bărbatul se ocupa de renovarea casei, însă, în octombrie 2013, când lucra la acoperiș, s-a produs un accident. „Soțul meu lucra la acoperișul casei și într-o clipă a alunecat și a căzut de pe scară în cap, având fractură de coloană cervicală și secțiune medulară completă. Nu a mai putut să se miște, nu mai simțea nimic, dar era conștient și își putea mișca numai ochii', a povestit Cristina.

Au urmat luni întregi de recuperare, au apărut și mici îmbunătățiri în starea de sănătate a lui Bogdan, însă are în permanență nevoie de îngrijire. Pentru a putea sta cu el, Cristina a renunțat la serviciu, iar banii abia le ajung. „Este o povară pentru el, pentru că nu mai poate face nimic, aș vrea să pot face eu mai mult, să le pot oferi lui și fiului nostru o casă decentă.', a adăugat ea.

Cei doi au împreună un băiețel și luptă în fiecare zi pentru visul de a avea o locuință și un trai decent și de a-i oferi celui mic un viitor frumos, fără griji. Echipa „Visuri la cheie' va merge la ei pentru a le transforma visul în realitate și, în timp ce casa le va fi renovată, cei trei vor merge într-o vacanță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare