; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Obsesia Evei   III (1)

Al treilea sezon al serialului „Killing Eve”/„Obsesia Evei” are premiera pe 13 aprilie la HBO GO

10 April 2020

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, Obsesia Evei prezintă povestea lui Villanelle (Jodie Comer),  asasină, și a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vânează. Eve e o agentă MI6 isteață și plictisită, a cărei muncă de birou nu-i împlinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă elegantă, talentată, care se ține strâns de luxul pe care i-l permite locul ei violent de muncă. 

 

Sezonul 3 continuă să le urmărească pe cele două femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, în timp ce încearcă să-și continue viețile fără drogul ales chiar de de ele. Pentru Villanelle, asasina fără o slujbă, Eve este moartă. Eve, fosta agentă ca se ascunde la vedere, nu va fi găsită niciodată de Villanelle, cel puțin așa crede ea. Totul pare că s-a întors pe făgașul normal până când o crimă șocantă și personală le implică din nou într-o cursă de-a șoarecele și pisica. Drumul lor înapoi una către cealaltă le va costa familia, prietenii și loialitatea.

 

Din distribuția serialului fac parte Sandra Oh, câștigătoare a premiilor Globurile de Aur®, SAG® și Critics Choice, Jodie Comer, câștigătoare a premiilor Emmy® și Bafta, Fiona Shaw, câștigătoare a premiilor Bafta și nominalizată la Emmy®, și Kim Bodnia, nominalizat la premiile Bafta. În sezonul 3 se alătură distribuției: Dame Harriet Walter (Succession, The End), Danny Sapani (Harlots), Gemma Whelan (Game of Thrones), Camille Cottin (Call My Agent),  Steve Pemberton (Inside No. 9), Raj Bajaj (A Christmas Prince: The Royal Wedding), Turlough Convery (Ready Player One), Pedja Bjelac (Harry Potter) și Evgenia Dodina (One Week and a Day).  Suzanne Heathcote (Fear the Walking Dead) este scenarista principală a serialului și producătoare executivă.

Primul episod din sezonul 3 va avea premiera pe 13 aprilie pe HBO GO, iar apoi câte un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână.

 Ștefan Iancu, din serialul „Vlad', joacă în sezonul 3 din „Obsesia Evei'

 Actorului Ștefan Iancu (23 de ani) – interpretul lui Răzvan din serialul „Vlad’ – îi merge din plin. Nu a terminat încă facultatea, dar joacă într-unul dintre cele mai apreciate seriale de la noi, repetă pentru „Richard al III-lea’ și, surpriză!, va avea o apariție specială în sezonul 3 din „Obsesia Evei’. 

CITIȚI MAI MULTE ÎN ARTICOLUL URMĂTOR

https://tvmania.ro/exclusiv-stefan-iancu-din-serialul-vlad-joaca-in-sezonul-3-din-obsesia-evei-267600.html   

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare