; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aretha franklin bw portrait a billboard 1548

Al treilea sezon al serialului „Geniul”, de la National Geographic, îi va fi dedicat Arethei Franklin

13 February 2019

Deși fusese anunțată scriitoarea britanică Mary Shelley ca fiind subiectul celui de-al treilea sezon al serialului „Geniul', de la National Geographic, producătorii mizează totuși pe regina muzicii soul, Aretha Franklin (1942 – 2018), anunță Deadline.

Miniseria va reface ascensiunea extraordinară a legendarei cântărețe care a decedat pe 16 august 2018, în vârstă de 76 de ani. Filmările vor avea loc în vara lui 2019, iar difuzarea este fixată pentru începutul anului 2020, pe canalul National Geographic. Deocamdată, nicio actriță nu a fost anunțată pentru rolul principal.

Suzan-Lori Parks, laureată a premiului Pulitzer în 2002 pentru piesa de teatru „Topdog/Underdog', va fi showrunner-ul celui de-al treilea sezon. Producători executivi ai sezonului vor fi: fostul colaborator Arethei Franklin, Clive Davis, șeful Atlantic Records, Craig Kallman, Ken Biller, Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Gigi Pritzker, Rachel Shane și Sam Sokolow.

Clive Davis a declarat pentru Deadline:

„Aretha și cu mine am împărțit 40 de ani de prietenie. Sunt veșnic recunoscător pentru că am avut oportunitatea să colaborez cu ea. A fost un dar pentru această lume, pentru mai multe generații. Sunt încântat de ocazia de a-i celebra geniul împreună cu Brian Grazer și Ron Howard'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare