; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIRGIL IANTU NOU

Al treilea sezon al concursului „Câștigă România!” vine la TVR 2 din 16 aprilie

13 April 2018

De luni, 16 aprilie, de la ora 20.00, Virgil Ianţu dă startul celui de-al treilea sezon al concursului de cultură generală „Câştigă România!'. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.00, la TVR 2.

Veste bună pentru iubitorii concursurilor de cultură generală: „Câştigă România!' revine la TVR 2, cu un show mai antrenant şi câştiguri mai mari. Pe 16 aprilie, de la ora 20.00, Virgil Ianţu va da startul celui de-al treilea sezon al singurului concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră. Gazda emisiunii a pregătit concurenţilor noutăţi şi se bucură să anunţe reguli care vor spori dinamismul competiţiei.

„Așteptăm cu nerăbdare debutul celui de-al treilea sezon „Câștigă România!', un concurs la care ținem foarte mult și care, după doar două sezoane ne-a adus atâtea satisfacții. Ne pregătim serios pentru întâlnirea cu telespectatorii TVR 2, din 16 aprilie şi, bineînţeles că vom veni cu surprize în ceea ce priveşte formatul', a spus Virgil Ianțu.

Cel de-al treilea sezon „Câștigă România!' aduce schimbări în regulament. Față de sezoanele precedente fiecare întrebare pusă în concurs va avea patru variante de răspuns. Mai mult, concurenții primei runde vor avea același punct de plecare pe harta virtuală, ales de calculator și tot computerul va decide care este județul de sosire. Şi runda a treia va fi mai dinamică şi cu sume mai mari în joc.

 

Despre „Câștigă România!'

Producție 100% românească, dezvoltată de Televiziunea Română împreună cu compania Zucchero Media, „Câştigă România!' este o emisiune-concurs de cultură generală difuzată la TVR 2 al cărei prezentator este Virgil Ianţu. În fiecare ediție, în platoul emisiunii se vor afla trei concurenți. Calculatorul va alege de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare, iar misiunea celor aflați în concurs este să ajungă într-un județ, tot de graniță. Pentru a merge mai departe, participanții trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu județele „prin care trec'. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări. Concurentul  care va reuși să câștige zece ediții consecutive, maximum de ediții la care poate participa prin regulament, va intra și în posesia Marelui Premiu 'Câștigă România', un autoturism.

„Câștigă România!' se bucură de o mare popularitate la noi în țară, dar a fost remarcată şi la nivel internațional. Anul trecut, emisiunea-concurs de pe TVR 2 s-a lansat pe piața internațională sub numele de „Win your country', iar în premieră, producţia TVR a fost selecționată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union).

În urmă cu câteva săptămâni, concursul de cultură generală de la TVR 2 a fost selectat în finala International Format Awards 2018, la secțiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiție internațională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare