; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Al saselea simt

06 April 2009

Postul Hallmark va difuza al patrulea sezon al serialului “Mediumul”, in care Patricia Arquette joaca rolul unei clarvazatoare care isi foloseste puterile pentru a rezolva crime.

Sezonul patru al serialului american “Mediumul”, care documenteaza peripetiile cu iz supranatural ale clarvazatoarei Allison DuBois (Patricia Arquette), va debuta la Hallmark, pe 13 aprilie. Productia, difuzata de NBC in America, este inspirata dintr-un caz real, iar Patricia Arquette a fost rasplatita pentru interpretarea rolului principal cu premiul Emmy pentru “Cea mai buna actrita dintr-o serie dramatica”, dar si cu multiple nominalizari atat pentru Emmy, cat si pentru distinctii ca Globul de Aur si SAG.

Fetele o mostenesc pe Allison
Una dintre principalele intrigi ale noului sezon se concentreaza pe capacitatile paranormale pe care doua dintre cele trei fiice ale lui Allison par sa le fi mostenit. Cea mai mare, adolescenta Ariel (Sofia Vassilieva), isi da seama de abilitatile sale, dar are probleme in a se a obisnui cu un dar pe care nu il intelege in totalitate. Fata mijlocie, Bridgette (Maria Lark), nu a parut sa fie vreodata deranjata de capacitatile sale, dar in sezonul patru are probleme in a-si intelege viziunile, sau in a le explica parintilor.
In Statele Unite, serialul a ajuns deja la sezonul cu numarul cinci, care a debutat pe 2 februarie si va lua sfarsit pe 1 iunie. Chiar daca audientele inregistrate in noul sezon sunt cele mai slabe de la seria 3 incoace (9 milioane de telespectatori, locul 54 in topul serialelor), criticii chestionati de ziarul L.A. Times o vad in continuare pe Patricia Arquette drept una dintre favoritele la castigarea unui nou Emmy pentru “Cea mai buna actrita”, la ceremonia din septembrie.

de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare