; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X Factor juriu 2015

Al patrulea membru al juriului „X Factor” va fi, în noul sezon, publicul

07 July 2015

Noul sezon „X Factor', care va începe la toamnă la Antena 1, aduce o schimbare: pentru prima oară în istoria show-ului de la noi, publicul va putea vota alături de cei trei jurați, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică.

X Factor juriu 2015

„Este un element surpriză, până la urmă, care complică, într-un fel, galele live, îl obligă pe mentorul care-l va prelua pe concurentul ales de public la o altă strategie, mentorul respectiv având deja un grup de concurenți selectați de el. Și cred că al patrulea jurat – Măria-sa, publicul – se va implica mai mult în show decât până acum', e de părere Ștefan Bănică.

La rândul lui, Horia Brenciu spune despre noul mecanism de votare din concurs că este „to be or not to be. E albă sau neagră. Mergi mai departe cu 3 'DA' sau concurentul pleacă acasă din pricina unui singur 'NU'.'

Și Delia mărturisește că îi place această regulă. „Nu cred că asta va afecta dinamica show-ului, noi, jurații, suntem aceiași. Însă cred că faptul că de data aceasta publicul este implicat și are un cuvânt greu de spus va face ca show-ul să fie și mai interesant.'

Aflați în plină desfășurare a audițiilor, care se filmează la Teatrul de Operetă „Ion Dacian' din Capitală, jurații au avut deja ocazia să stea față în față cu primii concurenți din sezon. „Aceștia sunt trăsnet și surprinzători, iar atmosfera e pe gustul meu, plină de neprevăzut. În ceea ce-i privește pe colegii mei, Delia e… verde, pardon turcoaz (m-a corectat din prima zi) și zâmbitoare, Ștefan e puțin zgârcit în 'DA'-uri, iar eu, după cum mă știți, sunt la dispoziția tuturor', glumește Horia Brenciu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare