; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Al pacino old

Al Pacino va juca în primul serial din cariera sa

14 January 2019

Al Pacino va juca în „The Hunt', primul său serial din carieră, o producție despre niște vânători naziști, care va fi lansată pe platforma online Amazon. 

Al Pacino este pe ultima sută de metri cu semnarea contractului pentru apariția în „The Hunt' Informația a fost publicată pe Variety.com, însă nu a fost confirmată de oficialii companiei Amazon. Potrivit acestora, compania Amazon a comandat un prim sezon de zece episoade.

Serialul „The Hunt' prezintă o echipă de vântători de naziști, în New York, în anul 1977. Aceștia descoperă că mai multe sute de ofițeri de naziști de rang înalt trăiesc și vor să creeze al Patrulea Reich în SUA.

Al Pacino a mai jucat în două miniserii TV, „Angeles in America' și „The Godfather Saga', dar lunga sa carieră include mai ales roluri în filme pentru marele ecram precum „Nașul/ The Godfather', „Serpico', „După amiaza unui câine/ Dog Day Afternoon' și Parfum de femeie/Scent of a Woman'. În ultimii ani, a jucat în mai multe filme de televiziune, precum producțiile HBO „You Don t Know Jack', „Phil Spector' și „Paterno'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare