; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Al Pacino

Al Pacino: “Depresia e în fiecare dintre noi. Viaţa ne cam copleşeşte”

03 September 2014

Prezent la Festivalul de Film de la Veneția, Al Pacino a făcut dezvăluiri despre experienţele sale cu depresia la o conferinţă de presă.

Al Pacino

Pacino joacă rolul unui bărbat cu tendințe suicidare în filmul „The Humbling' al lui Barry Levinson. Mai mult, actorul de 74 de ani mai interpretează, de această dată un rol secundar, acela al unui lăcătuș singuratic care nu reușește să treacă peste o decepție în dragoste și nu poate merge mai departe cu viața lui, în pelicula „Manglehorn'.

Întrebat dacă a simțit pe pielea lui starea de depresie prin care trec personajele sale, Al Pacino a răspuns pe un ton destins.

“Din fericire, aş putea fi deprimat şi să nu ştiu despre asta. Nu văd cum aş putea să nu fiu deprimat câteodată, dar nu sunt conştient de asta. (…) Oamenii cad în depresie şi asta e trist şi înfiorător. Am simţit ceva asemănător, dar nimic foarte de grav. Mă simt norocos”, a declarat Pacino, citat de The Hollywood Reporter.

“Cum decurge? Spui că eşti deprimat? Viaţa ne cam copleşeşte”, a continuat actorul. “Unele lucruri te întristează. În principiu ai vrea să fii puţin mai fericit uneori. Dar deprimat pare de atât de rău augur. E de fapt în fiecare dintre noi. Ne regăsim cu toţii în asta”.

Actorul a mărturisit şi ce îl face să fie fericit: “Am trei copii. Aceasta a fost o adevărată sursă de bucurie pentru mine, plus prietenii pe care i-am avut alătui, oamenii pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor, relaţiile pe care le-am avut. Totul a contribuit la călătoria uimitoare de până acum. Simt că sunt ok.”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare