Homepage  / Vedete străine

Al Pacino a devenit din nou tată, la 83 de ani. Ce nume special a primit bebelușul

Al Pacino a devenit din nou tată, la 83 de ani. Ce nume special a primit bebelușul
7

de Andra Stana,

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la vârsta de 83 de ani, a confirmat ABC Audio. Actorul din „Nașul” a ales un nume deosebit pentru fiul său.

Pacino și iubita sa Noor Alfallah au întâmpinat recent primul lor copil împreună, un băiețel pe nume Roman Pacino, potrivit unui reprezentant al laureatului cu Oscar.

Actorul din „Scarface” a ținut prima pagină a ziarelor luna trecută, când s-a confirmat că el și Alfallah așteaptă un copil, viitoarea mămică fiind în luna a opta la momentul respectiv.

Pe lângă fiul Roman, Pacino o are pe fiica Julie Marie Pacino, în vârstă de 33 de ani, cu antrenoarea de actorie Jan Tarrant. De asemenea, este tatăl gemenilor Anton și Olivia Pacino, ambii în vârstă de 22 de ani, pe care îi împarte cu actrița din „Vacation” Beverly D’Angelo.

Actorul din „Scent of a Woman” nu a fost niciodată căsătorit.

Iubita lui Al Pacino (sursa Profimedia.ro)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Povestea de iubire a început în timpul pandemiei

În timp ce cuplul a fost fotografiat pentru prima dată la o întâlnire, în timp ce luau cina, în aprilie 2022, surse au declarat în exclusivitate pentru Page Six la acea vreme că starul din „Nașul” a început să se întâlnească cu producătoarea în timpul pandemiei COVID-19.

„Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine”, a explicat o sursă. „Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei”.

Sursa a precizat că Alfallah „se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați”. În acest context, merită menționate relațiile sale cu solistul Rolling Stones, Mick Jagger, și cu investitorul miliardar Nicolas Berggruen.

Când relația dintre Alfallah și acesta din urmă s-a încheiat în 2018, ea a declarat pentru revista Hello! că diferența lor de vârstă „nu a contat“ pentru ea. „Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte”, a spus ea la acea vreme. „A fost prima mea relație serioasă, dar a fost o perioadă fericită pentru mine”.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton