; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA   Hawaii 5.0 S9

Al nouălea sezon din „Hawaii 5.0” are premiera la Diva pe 2 septembrie

14 August 2019

Al nouălea sezon din HAWAII 5.0 vine la DIVA toamna aceasta cu trei episoade, începând de luni, 2 septembrie, de la 21:00. 

Detectivul Steve McGarrett și trupa sa de elită continuă să lupte cu infracționalitatea din însorita insulă și în sezonul cu numărul nouă al îndrăgitului serial. Cu imunitate și propriile metode de acțiune, condusă de Lt. Steve McGarrett (Alex OLoughlin), care raportează direct guvernatorului statului, echipa investighează fapte teroriste, răpiri, crime și jafuri. În primul episod, echipa investighează moartea prietenului lui McGarrett din CIA și descoperă indicii care sugerează că în cadru agenției ar exista o cârtiță. McGarrett decide să se lase capturat pentru a putea investiga scurgerea de informații. 

 

Pe 16 septembrie este programat episodul cu numărul 200. În episodul aniversar, echipa este transportată în timp, în anii 40. McGarrett investighează un caz nerezolvat, la care a lucrat bunicul său și faimosul detectiv din Honolulu – Chang Apana, încercând să deducă o modalitate de a afla adevărul.

 

Alături de Alex OLoughlin (Steve McGarrett), Scott Caan (Danny Danno' Williams), Chi McBride (Lou Grover), Jorge Garcia (Jerry Ortega), Meaghan Rath (Tani Rey), Beulah Koale (Junior Reigns), Taylor Wily (Kamekona) și Kimee Balmilero (Noelani Cunha) revin și ei în al nouălea sezon. 

 

Bucurați-vă de soare și acțiune cu al nouălea sezon al serialului HAWAII 5.0 – toamna aceasta în premieră în România la DIVA cu trei episoade, lunea de la 21:00, din 2 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare