; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

WHEELER DEALERS: TRADING UP 2

Al doilea sezon din „Mașini pe alese: În jurul lumii”, de duminică, la Discovery

04 September 2014

Duminică, 7 septembrie, de la ora 19.00, postul Discovery dă startul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Mașini pe alese: În jurul lumii'.

Mike Brewer revine în forță cu un nou plan ambițios de a-și transforma investiția de 3,000 de dolari într-un super automobil italian în valoare de 40,000 de dolari, refăcând mașini vechi și vânzându-le cu un profit considerabil.

WHEELER DEALERS: TRADING UP 2

Această provocare unică îl poartă pe Brewer pe patru continente. Fiecare episod îl urmărește prin tot felul de locuri îndepărtate, căutând cele mai incredibile chilipiruri, din Australia cea înnebunită după mașini până în Italia, locul de naștere al super automobilului.

Pe parcursul a șase săptămâni, Brewer cutreieră lumea cumpărând, vânzând și negociind mașini uzate, ca să obțină un automobil la care visează de mult. În tot acest turneu, ajunge în Sydney, Liverpool, Sao Paulo, sau Varșovia, încheindu-și periplul în locul natal al celebrelor automobile Ferrari și Lamborghini, în Italia.

Călătorind dintr-o țară în alta, Brewer își propune să modifice mașinile pe care le cumpără pentru a-și spori profitul. Are la dispoziție toate instrumentele unui comerciant de mașini adevărat, pe care le combină cu experiența în branșă și iscusința lui de vânzător de mașini, ca să se asigure că va încheia un șir de tranzacții senzaționale.

Ca să reușească însă această performanță, Brewer trebuie să se împace cu tot felul de personaje ciudate care apar inevitabil în fiecare oraș în care ajunge. Ducând mașinile dintr-un loc în altul, el devine vulnerabil în fața capriciilor economice, căci fiecare țară are alte gusturi și norme, altă cultură și putere de cumpărare. Telespectatorii au astfel șansa să afle mai multe despre comerțul internațional cu mașini, să admire câteva dintre cele mai uimitoare modele din lume, să beneficieze de privilegiul de a viziona evenimente și colecții unice și să primească pe parcurs și câteva sfaturi foarte practice în materie de bani.

După tot acest turneu internațional în care norocul joacă un rol important, va reuși oare Brewer să obțină profitul dorit și să achiziționeze super automobilul italian pe care și-l dorește? Urmăriți întreaga aventură începând de duminică, 7 septembrie, de la ora 19.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare